Lukijat

lauantai 17. toukokuuta 2014

Sateenvarjomies ja pikkulintu

I Love ProMarkers #219   Whatever The Weather - Millainen sää vain
It's rainig Hearts...?
Edellinenkin postaus olisi sopinut tähän haasteeseen. Siinäkin satoi sydämiä! Vaan halusin vihdoin viimein päästä käyttämään tätä niin monissa blogeissa ihailemaani sateenvarjomiestä. Olen saanut sen ihanaiselta ystävältäni Aprikselta.
 
Alimmaista paperia kohokuvioin lintusella jota sateenvarjo suojaa! Nuo sydämetkin tulivat kaupanpäälle samalla kuvioinnilla. Auringon säteet lupaavat sateen loppuvan, vaikka tuskinpa sydänsateesta haittaa lienee?

Ihan alareunaan kohokuvioin vielä risukkoa joka näyttää sateiselta maalta kun siihen pyyhkäisin mustaa. Mustalla, jo hiukan kuivahtaneella leimasintyynyllä, vetelin sateenvarjomiehenkin tummaksi. Sitä ennen painelin kynnellä sateenvarjoon ruodit ja miehelle hatun eroon niskasta ja lierin ja takkiakin tuunailin.

Tuo kaunis ajatelma halusi päästä mukaan ihan väkisellä, en tiedä olisiko kortti parempi sen kanssa vai ilman. Mitä mieltä olette?
Tälläisenä sen sopisi myös Leila-Mumman haasteeseen jossa peräänkuulutetaan jotain hassua tai hullunkurista, onhan se vähän hassua, että herrasmies suojaa lintua sateelta...

ProMarkers: Lilac, Rose Pink, China Blue, Ice Grey2 - Hearts:all those together! Tree: Ice Grey2 and Meadow Green
***
Viikonlopun vietto aloitettiin avittamalla kasvihuoneen kasauksessa. Palkaksi saimme koko talkooväki kahdet kahvit ja grilliruokaa ja aivan upean auringonpaisteen! Puhumattakaan hyvästä seurasta :)

Siinä kului päivä rattoisasti ja vasta alkuillasta aloitimme oman hommelimme. Armaani eristelee ja minä kaivelin kuoppia kukkapenkkeihin. Siirsin yhden kukkasen toiseen penkkiin jaettuani sen ensin osiin. Sitten sen jättämään aukkoon istutin vihdoin ja viimein gladiolukset.

Sain tänään vielä valtavan kasan joriinin juuria elikkäs daaliaa, jolle sillekin on jostain taiottava paikka! Jätin asian hautumaan ja tulin tänne nettiin toipumaan liiasta auringosta :)

Anemonetkin pitäisi jonnekin saada... siis kevät on kyllä aika kahjoa aikaa. Aina vaan tekee mieli kokeilla vielä tuota ja tuota kasvia ja tuonnekin voisi ehkä...

Saisin kauan himoitsemiani keisarinkruunajakin kun vain keksisin minne ne voisin sijoittaa. Ne ovat minusta vanha pihapiirin ehdoton must!

No ehkäpä jonnekin vielä löytyy yllätyspaikka kaikelle haluamalleni kun oikein etsin. Ja voihan joku kasvi vaikka olla uuvahtanut talven lumettomissa pakkasissa? Mitä en tietenkään toivo.

Tulipas kasvipitoinen postaus vaan varmaan moni muukin on viettänyt vapaapäiväänsä puutarhahommeleissa. Mukavaa viikonloppua! Puutarhatöillä tai ilman :)

3 kommenttia:

 1. Molemmat kortit niin upeita ja kiva hassuttelu ......tykkään ehkä alimmasta........no en osaa sanoa sittenkään:)
  Kiitos Mervi osallistumisesta KAIKKI MUKAAN haasteeseeni ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Super card, love all the textures, great design. Thanks for joining us at I Love Promarkers xx

  VastaaPoista
 3. Molempi parempi, sillä pidän kyllä molemmista paljon.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!