Lukijat

lauantai 10. toukokuuta 2014

Ruusu hopeakoristein

I Love ProMarkers #218   Metal/Metallic - Metallia/metallimaista
Only one Rose

Kohokuvioin ilmastointiteippiä reunoille ja laitoin hopean värisistä ääriviivatarroista lehdenpalasia sinne tänne ja raamitukseksi. Onnea teksti koristeltu hopeahelmillä.

Alla Cardmaking and Papercraft lehden kylkiäisenä saatu taustaleimasinkuva villiruusuista. Sitä väritin vain aavistuksen verran. Ruusukuva netistä. Sen väritin voimakkaammilla väreillä, että erottuisi taustasta.
ProMarkers: Rose with Blossom and Rose Pink. Leaves  Meadow Green
                    Background with ( little) Blossom
***
Yön sateen jäljiltä ilma helpoa hengittää! Kantelin kiviä myllätystä maasta kivipesään. Ei, se ei ole pesä jossa haudotaan lisää kiviä :) vaan siihen suodattuu vesiä tulevan terassin alta. Kovin kauaa en jaksanut sitä puuhaa, joten nostelimme yhdessä huonokuntoisina kaadettujen kirsikkapuiden juurakoita peräkärryyn ja ne vietiin isolle kasalle jossa muutakin poltettavaa jahka aika ja ilmat sallivat.

Kivipesähommelia riittää varmaankin moneksi päiväksi, sen verran iso urakka on. Ja sen jälkeen on toinenkin samanmoinen pesä täytettävä. Onneksi ei sillä ole niin kiire, kun paikka on remonttialueen reunamilla, eikä näinollen kaipaa heti täyttöä ja tasoitusta.

Armaani ahkeroi tulevan terassin tukipilarien valumuottien kimpussa. Kävimme katsomassa ulkona ja sitten sisältäpäin mihin kohtaan täsmälleen terassi tulee ja mihin korkeuteen. Niin monia asioita on otettava huomioon, tekipä mitä tahansa, ennenkuin edes voi aloittaa!

Iltapäivällä alkoi aurinko porottaa oikein tosissaan ja nyt mittari näyttää jo plus 17! Kesä tulee kohisten. Koivuissa on hiirenkorvat ja tuomien kukkanuput odottavat puhkeamista lähtövalmiina. Niityt ja pellot ovat hurjan vihreitä ja linnut suorastaan sekopäisinä säntäilevät sinne tänne.

Aamukahvivieraskin käväisi ja kakkuakin on syöty jo vaikka ei ole vielä edes H-hetki :) No kyllä sitä kakkua on huomiseksikin ja varmaan maanantaillekin jää...
Huomenna juhlitaan kaikkia äitejä ja siinä sivussa vaimoja ja mummoja ja isoäidinäitejä ja kaikkia oikein kunnolla. Juhlimisiin!

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti jälleen.
    Aurinkoista Äitienpäivää.

    VastaaPoista
  2. This is really beautiful, love it. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!