Lukijat

torstai 29. toukokuuta 2014

Pieni tyttönen, iso kukkapuska

Happy Birthday
Pikkuinen Lilin tyttönen ja iso kukkapuska onnittelemassa! Leimasin onnittelutekstin suoraan kuvan reunaan. Kortti koottu mallin mukaisesti. Alinna nuottipaperia, joista voi kajauttaa vaikkapa onnittelulaulun :)

Palanen kirjavaa paperia vasemmalla. Lisäsin siihen kolme vihreää miniperhosta. Sydämellinen paperinpalanen kuvan alla osittain ja kaksi suikaletta kohokuvioitua valkoista ristikkäin. Pari perhosta liitelee nuottienkin päällä ja kukkasia kuvan nurkkiin osittain kuvan alle ja osittain päälle.
***
Eilen saimme hurjan kasan, tai oikeastaan kasoja, puutavaraa. Rekka ei edes yrittänyt ihan pihaan asti vaan jäi ladon kulmalle ja siitä kahvelitraktorilla, vai mikä sen nimi lieneekään, kuljetettiin puut eri pinoiksi pihalle rallien päälle.

Pihaan pääsee kyllä vielä ainakin henkilöautolla...

Endimme juuri ja juuri laittaa suojapeitteet kaiken tavarapaljouden päälle kun alkoi ripeksiä! Sitten sisälle kahville ja taivaat aukesivat. Tuuria siis oli oikeassa kohtaa. Iltapäivällä sateessa ajelemaan kohti Kiteetä. Sinne olimme kutsutut paikallisen Rotariklubin kesän aloittajaisjuhlaan.

Iltayöstä kotosalle herkkuja massut täynnä :)

Tänään on satanut lähes koko ajan. Ja tuuleekin vielä. Siitä huolimatta puita piti hakea ja vaaitettiinpa seiniäkin sateen ropistessa niskaan! Laitoin sentään sadetakin huppuineen ylle. Vettä kenkään ja pöksyille sen verran, että kuivumassa molemmat.

Pikaisesti  suihkuun ja paplarit päähän. Liekö noista apua kun ulos menee kosteaan ilmaan, suoristuu meikäläisen tukka alta aikayksikön, mutta pitäähän tyttölapsen edes yrittää kaunistautua iltaa varten! Illalla on 'vanhemman väen tanssit' kuten mainoksessa hienosti lukee Lohikontissa Särkisalmella.

1 kommentti:

  1. Wonderful card!Love the cute image!
    Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
    HUgs,Kari :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!