Lukijat

lauantai 24. toukokuuta 2014

Pääskysiä ja onnitteluruusu

Passion for ProMarkers Week 248  Use Your Die-cuts - Käytä leikkeitäsi - Anniversery Challenge - Juhlavuosihaaste.
Happy Anniversery with Svalows and a Rose! 
Haastesivusto juhlii tasavuosiaan ja kortti on tarkoitettu juhlan kohteelle myös, samalla kun se juhlistaa ylioppilaan saavutusta.

Alinna kohokuvioitu lila paperi, sitten vihertäväkuvioinen perhospaperi. Kuvan pääskysistä pesäpuuhissa olen stanssannut piparineliöllä ja koristanut irtoruusulla. Lähes kaikkea hipaistu mustalla sieltä täältä :)

ProMarkers: Blossom, Meadow Green, Forest Green, China Blue, Baby Blue, Ice Grey2, Blush, Oatmeal, Coral
***
Aivan liian vähän taukoja varjossa istuen tähän ilmanalaan verrattuna. Siis ei pitäisi tehdä mitään ja sitäkin tooosi hitaasti, ja sittenkin hikoilisi... Ei paljon auta vaikka ennusteet lupavat kylmää olevan tulossa.

Olen kortteillut ja siivoillut välillä pois enimpiä roskia työpöydältä ja sitten taas 'sotkenut' pöydän uudelleen. Huomenna rippijuhlat ja siihen sentään kortti valmiina. 

Kahvittelua ja mehun juontia vieraiden kera. Kiva syy pitää taukoa!

No nyt sitten vaan odottelen, että ilta viilenisi sen verran, että pääsen ajelemaan lisää nurmikkoa nurin. Eilinen ei riittänyt. Lopetin kun polttoaine loppui. Sitten pitikin mennä suihkuun, että olisi edes hiukan ihmismäisempi olo :)

Miksi ihmeessä matkustaa ulkomaille kun voi hikoilla kotonakin ja ihan ilmaiseksi!

4 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Minä olen yrittänyt olla mahdollisimman paljon ulkona. Ihanaa, että on pala, vaikka en käytä aurinkorasvoja. Todellakin on tärkeä juoda paljon näillä helteillä. Aurinko on ihana, mutta liika on aina liikaa.

  VastaaPoista
 2. Hi Loreal, what a gorgeous card. I love the pretty image and your die cuts are perfect. Thanks for joining in with our special 5th anniversary challenge this week at PFP. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. so stunning loreal.really beautiful floral image and i love your colours and pretty butterflies.
  Thanks so much for joining us in our Special Anniversary Challenge this week at PFP :D

  xx coops xx

  VastaaPoista
 4. Todella upea kortti yks parhaimpiasi koskaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!