Lukijat

maanantai 12. toukokuuta 2014

Orientaalia onnellisuutta ja ihan kotoistakin

It's all about Vintage and Beauty #68   Anything goes - Kaikki käy
Talking about hapiness...
Onnesta olen puhunut moneenkin kertaan. Tässä oikein hieno ajatelma. Sain leimasisarjan Aarresaarelta ja joillakin niistä kokosin tämän onnellisuus-kortin.

Alimpana musta kartonki, sitten tummanpunainen, kohokuvioitu. Leimailut harmahtavalle ohuelle pahville, jota kohokuvioin risukolla. Väirittelyt ProMarkereilla.

Sivelin koko leimakuvaosion kimalleliimalla, ajatuksena japanilaiset lakkalaatikot. Tarkoituksella leimailin kierrätyspahville, se kuvastaa arjen harmautta ja kimallus - sitä kultareunusta joka jokaisessa hetkessä on kunhan jaksaa sen sieltä etsiä!
***
Huomasin korttini valitun 5 parhaan joukkoon Allsorts haastesivulla. Se itsekin tykkäämäni perhoskortti oli valitsijoidenkin mieleen! KIITOS!
---
Arki ja maanantai! Aurinko paistaa ja on lämmintä. Kaivoin selkeän ojantapaisen nurmikon ja kukkapenkin väliin. Se lapionpisto ei ihan riittänyt. Nyt sitten odotellaan huomista vedenpaisumusta ja toivotaan, että sen jälkeen selkenee ja saan vihdoin ja viimein gladioluksetkin kukkapenkkiin.Ovat hujahtaneet jo lähes puolimetrisiksi!

En tänään laita niitä tuon huomiseksi uhkaillun hurjan sademäärän takia. Ei varmaankaan ole kovin kiva aloittaa uutta ulkoilmaelämää uiskentelemalla kuravellissä?

Armaani on valanut anturoita ulkoeteiselle ja terassille ja kaivelee ja tasoittelee maisemia innolla. Huomenna tuskin saadaan mitään kovin rakentavaa aikaan sateen takia. Töitä tosin riittää suunnittelussa ja muutenkin sisällä tehtäväksi joten tuskin hän ihan vain lepäilee, vaikka se olisikin paras vaihtoehto, jos minulta kysyttäisiin...

Mistä ihmeestä virtaa riittääkin? Minä väsyn pelkästään katselemisesta :) Siis tänään(kään) en ole muuta remontin eteen tehnyt kuin täyttänyt lukemattomia vesisankoja valuja varten! ...taisin sentään pidellä mittanauhan toista päätä jotain ristimittoja kun piti tehdä ... hmm...

Laiskalle luonteelle tämä tosin sopii passelisti ja kuten armaani sanoo, armeijatkin marssivat vatsallaan, eli hommat hoituu kun saa ruokaa ja juomaa tasaisin völiajoin. Olen siis hyvin tarpeellinen muonavastaava!

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti todella. Onnea upeasta menestyksestäsi.

  VastaaPoista
 2. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 3. Oikein viehättävä kortti. Tykkään tästä itämaishenkisyydestä kortissasi. Kiitos Vintagehaasteeseen osallistumisesta ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis ja tyylikäs ! Kiva kun osallistuit Vintage and Beauty -haasteeseen :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!