Lukijat

perjantai 30. toukokuuta 2014

Omenankukkia Vintage-hengessä

I Love ProMarkers #221   Flowers - Kukkia
Vintage Style Apple Blossoms 
(Stamped and coloured on background paper)
Kohokuvioin alimman, vaaleanpunaisen paperin Spellbindersin kaksipuolisella kohokuviotaskulla kukkasin ja koukeroin ja mustetin hipaisten. Stampendous-Omenankukat leimasin suoraan netistä löytämääni paperiin.

Värittelin ProMarkereilla leimakuvan. Perhoset lävistetty harmaasta paperista ja väritetty painelemalla vihreällä ja sinisellä silmäleimatyynyllä, samoin tein myös kulmakoristeelle ja siitä erikseen leikatulle linnulle. Eri paperilaadut imevät erilailla värejä! Askartelupajan  hattuleidikin pääsi taas korttiin! Tosi monikäyttöinen kuva, jonka saimme haasteen mukana.

ProMarkers: Blossom, Rose Pink, Dusty Pink, Oatmeal, Meadow Green, Gold.
***
Aamun sade ja harmaa pilvet ovat vaihtuneet ilahduttavasti aurinkoiseen ja jopa lämpimähköön säähän! Hyvä, hyvä!!! Jo tuota vettä lottuuttikin ihan liian kanssa. Tanssimaankin piti lähteä kumisaappaissa, ei tosin muuta kuin ovelta autolle, mutta kuitenkin.

Nyt alkavat talon ulkoseinät kohta kuivamaan ja armaani pääsee taas tositoimiin ilman, että on vaihdettava vaatteita ja käsineita vähän väliä.

Ja kukkapenkitkin odottelevat rikkaruohojen nyppimistä!

Ulkohommelit ovat olleet jäässä monta monituista päivää ja sormet syyhyvät päästä tekemään kaikkea kivaa ulkosalla. Aurinkoa ja lämmintä, pliis, nyt oikein koko kesäksi :)

Huomenna melkein heti herättyä auton nokka etelään päin ja juhlimaan kaksosten ylioppilaaksi tuloa. Tuplasti siis juhlaa tiedossa. On tämä kevät sellaista juhlien aikaa ja sama meno taitaa jatkua vielä kesälläkin!

1 kommentti:

  1. A beautiful card, I like the way you have combined the images,thank you for joining us this week at I♥ProMarkers
    Ruth x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!