Lukijat

torstai 22. toukokuuta 2014

Neito aidan takana

Sketshy Colors #211      Grey - Lilac , Harmaa - liila
So Pretty!
(Silver Grey Frame and Card's Background Paper)
Kertakaikkisen kamala kuvaustekniikkani saa kortin näyttämään ihan erilaiselta kuin se on! Pohjakartonki on hopeanharmaa, samoin piparireunainen soikio kuvan alla. Harmaata ovat myös kiviportaat kukikkaassa taustapaperissa. Lilaa sentään löytyy roppakaupalla, jopa ihokin näyttää lilalta...hm.

Lilaa kahta eri sävyä myös kukkarivistössä yläreunassa. Ja stanssattu aita ihan ehtaa lilaa.
***
Metsään mentiin, vaikka juuri kun oltiin lähdössä, alkoi sataa kaatamalla! Onneksi sade lakkasi kohta perille päästyämme. Saatiinpahan hyvä syy aloittaa työt kahvittelulla autossa :)
 
Sitten alkoikin tositoimet. Jos et ole koskaan istuttanut puuntaimia, älä lupaudu mukaan siihen puuhaan! Se on tosi hauskaa hyvällä ilmalla, tasaisessa maastossa, jos se maankamara sattuu vielä olemaan mukavan hiekkaista. Vaan jos, kuten tässä tapauksessa, maasto on kiveä lähes kiven vieressä, mäkeä toisen kupeessa, hellettä yli hellerajan, ei tuulenhenkäystäkään... No hiki siinä tuli ja jano yllätti monesti ja kehtuuttikin aika usein.

Vaan neljästään se tuli tehtyä yhdessä vajaassa päivässä! Kiitos kuuluu kyllä ehdottomasti kertakaikkisen ahkerille ja osaaville talkoolaisillemme ja tietenkin armaalleni, joka uupumatta ja nurisematta teki ainakin kahden edestä koko ajan. Minä olin se heikoin lenkki. Taukoja pidettiin ja juomaa kului. Mutta nyt se on tehty. Päästään taas päiväjärjestykseen, eli minä kotihommeleihin ja armas remonttia jatkamaan.

Kotiin tultuamme laitoin kaikki päällä olleet vaatteet suoraan pesukoneeseen ja painuin suihkuun. Sitten vasta ryhdyin purkamaan eväskasseja ja lajittelemaan hansikaspinoja käytettyihin, kuivumaan laitettaviin ja käyttämättömiin, kaappiin takaisin.

Sen jälkeen olenkin vain ripustanut pyykit ulos ja huokaillut :) ai niin ja hain sentään ne kuivina takaisinkin...

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva kortti. Lilan sävyt ottavat heijastukset kuvaan, niille ei vain voi mitään.
  Otan osaa taimen istutukseesi, tiedän mitä se on....ennen vanhaan kun ihan kuokalla istutettiin kuusen taimia metsään...alkukesän hikiset hommat...en kaipaa pätkääkään :-(

  VastaaPoista
 2. Wonderful card!
  Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
  HUgs,Kari :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!