Lukijat

maanantai 5. toukokuuta 2014

Kukkainen kortti ylioppilaalle

It's all about Vintage and Beauty #67  Flower Power - Kukkavoimaa
Congrats!
Toinen kortti samaan haasteeseen! Ylioppilaillekin olen tehnyt jo joitakin kortteja, joten tämä olkoon näytteenä kukikkaasta mallista. Lisäsin tähän korttiin vielä ääriviivatarra lyyran kuvan vasempaan yläkulmaan. Joihinkin laitoin kohokuvana myytävän valkoisessa pyörylässä kohokuviona olevan lyyran.
Neitokainen, kuin myös ruusukuva ja jopa aluspaperikin nettilöytöjä. Olen koonnut alimmaisen paperin leikkaamalla ja liimaamalla kuvaa toistensa lomaan, saadakseni ruusuja joka puolelle.
Ylioppilaslakkikin nettilöytö vuosien takaa. Vain Onnea teksti ihan itse leimailtu :)
***
Heräsimme aamusella harmaaseen, räntäsateiseen maailmaan! Lisää tuli koko ajan taivaan täydeltä mutta kun tarvikkeita on haettava, on se tehtävä vaikka autossa alla kesärenkaat ja näkyvyys aika lailla kehno tuulilasin läpi.
Haavereitta selvittiin rauhallisesti ajelemalla. Asfalttitiekin oli lammikoilla ja rännällä kuvioitu ja renkaat liirailivat tosissaan. Vaan armaani on vakaa ja tottunut ajaja joten ei hätiä mitiä :) Kahvilla kylässä matkalla, tapojemme mukaan. Vein tuliaisiksi pelakuun juurrutettuja alkuja, kun sain luvan tuoda. Kotiin viemisiksi sain puolestaan pari lehteä erikoisesta suurikukkaisesta sant pauliasta ja toisen koko kasvina kerrattukukkaisen valkean!
Ruukuttamista siis tänäänkin :)
Uuniakin piti lämmittää. Nyt kun talosta on irrotettu viimeisetkin 'takit' eli mineriitit, tuntuu kosteus ja kylmyys ja varsinkin tuuli viilentävän entistäkin rivakammin. Onneksi armas on hakannut halkoja niin, että riittää! Nyt alkaa jo lämmetä. Piti ottaa uuninpäällä lekotelleet taimiruukut pois. Niitä riittää aika liuta lattialle ja hyllyille ja joka paikkaan!
Kun ei ole ulkoeteistä ja sisään kiivetään tikkailla, tulee kaikki hiekka ja laasti ja kura suoraan eteiseen! Olenkin ottanut tavaksi hipsiä heti eteiseen kun joku tulee sisään ja lakaissut samantien, tai kuten nyt märällä kelillä, pyyhkäissyt kurat pois. Muuten koti alkaisi olla aika kamalassa kunnossa! Eikähän se vie kuin pari minuuttia. Ja saanhan siitä sädekehän - olenpa minä ahkera ja siisti :)  

Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

5 kommenttia:

 1. thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti. Meillä oli eilen mielenkiintoiset kelit, välillä aurinkoa, vettä, räntää ja rakeita. Lämpötila vaihteli nopsaan vajaan plus neljän ja noin plus kympin välillä. Tänään kauniimpaa, mutta kova tuuli.

  VastaaPoista
 3. haastoin sinut http://mytimexxx.blogspot.fi/2014/05/haastetta-ja-kuulumisia.html ---> osallistu jos tahdot :> !

  VastaaPoista
 4. what a loveley card.

  thank you for joining with us It´s all about the vintage and good luck.

  gr. meggi

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis ja herkkä ! Kiva kun osallistuit haasteeseemme :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!