Lukijat

tiistai 6. toukokuuta 2014

Kolme punaista ATC-korttia

Inspiration haaste 5 Punainen - kirjaimet J ja K - tee kolme korttia
Tässä kaikki kolme, eli kaksi K ja yksi J
...ja sitten erikseen vielä...
- Katse kenkiin -
Kengät osa postimerkkiä!
- Juhla juomaa ja jäätelöä-
Kuten kaikki kolme, tämäkin vedetty punaisella tussilla kokonaan. Lisäsin muutamat stratekisen valkean viivan laseihin...
- Kaikille kakkua, kahvia -
On siellä leimailtuja kellojakin ja kukkia kakun koristeena... :)
Kahvikuppi postimerkkissä.
***
Tiistai ja tanssipäivä. tällä kertaa oli Savonlinnan eläkeläisiä tullut oikein isolla joukolla vierailulle ja tupa täyttyi ääriään myöten. Piti laittaa lisäpöytiäkin, että jokainen pääsi istumaan! Normaalistikin tanssijoita tulee bussilla Kiteeltä ja omilla kyydeillä Imatralta ja muista lähikunnista.
 
Tanssia sai ja jos joku ei hoksannut tulla hakemaan neitokaisia, aina voi itse käydä pokkaamassa! Eläköön tasa-arvo tansseissakin.
 ***
Aurinko ja tuuli hävittivät tehokkaasti eiliset lumet. Hyvä niin. Lämmintäkin oli ihan toiseen malliin. Jos huomenna jo saisin kuvattua rannnalla kukkivat rentukat. Eilen en usko niitä lumesta edes näkyneen ja tänään en ehtinyt.

Armas tasoitteli ja kaiveli ja tasoitteli taas. Maansiirtotöitä riittää. Isoja kiviä löytyy ja nyt on talon ympäri upotettu myös ukkosenjohdattimena toimivaa kuparikaapelia. Vedet johtuvat putkissa pois talon ympäriltä ja perustus on paketoitu eristeillä. (Jos jokin kuulostaa hassulta niin se johtuu vain siitä, etten tiedä oikeita nimityksiä näissä remonttipuuhissa, pahoittelen väärinkäsityksiä...)

Potilaatikossa ei ole enää pitkään aikaan ollut tiistaisin mitään. Miksiköhän? Ei edes mainoksia. Joinakin viikkoina myös perjantai on postiton päivä! Epistä. Minusta pitäisi joka päivä tulla kivaa postia. Eikös se ole  jokaisen perusoikeus? Jos ei ole, niin ainakin pitäisi olla!

Yhtä mukavaa menoa sinullekin joka tänne eksyit :)

2 kommenttia:

  1. Ai elämän kevät, ku onkin upeaa tulisen punaista täällä! Wautsi. Nam.
    Kiitos osallistumisestasi!
    Ja kyl pitäs kivaa postia tulla joooka päivä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!