Lukijat

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Filmin voimin vintagea

It's all about Vintage and Beauty #69   Valmistuneelle - For Graduated
For Graduated
Aikomus oli tehdä ruskea kortti mutta se halusi tulla sinivalkeaksi. Minkäs mahdoin! Alinna kaunis keijukaispaperi kukkineen ja perhosineen jää ihan melkein kokonaan piiloon. Siitä kuitenkin näkyvissä mukavasti oikeita värisävyjä, korttia ajatellen.

Valmis sininen leike kukkineen, sitten valkea pipariraami ja sisimpänä filminpalanen neitokaisineen. Peitin peilista Pariisin näkymän ja laitoin sen päälle yliopppilaslakin.
***
Rippilapsonen, tai oikeastaan nuori neitonen, on juhlittu monin herkuin ja hauskassa seurassa ukkosen jyrähdellessä taustalla ja jokunen salamakin välähteli. 

Neuvokas emäntä oli hommannut ison tuulettimen viilentämään  huoneita kun paljon ihmisiä oli tulossa juhlimaan. Kun sade, ei haitannut kuin hetkisen, voitiin myös metsään päin olevaa parvekkeen ovea pitää auki.

Siellä mukavan varjoisaa ja viileämpää kuin sisällä. Oli suosittu paikka!

Kotimatkalla käväisimme parissakin isossa kaupassa etsimässä tarpeellisia remonttitavaroita ja sattuipa silmiin tuote (edulliseen hintaan) jota ilman emme voi olla: Uusi uljas ruohonleikkuri! Ei enää, toivottavasti, tappelua käynnistyksen kanssa, eikä vähän väliä sammuvaa konetta!

Olisin samantien rynnännyt ihmettä kokeilemaan mutta sillä aikaa oli sade mokoma kastellut nurmikot! On siis odotettava huomiseen. Sitten onkin lähes viime hetket ehtiä siistimään kaikki rehottavat heinikot ennen ennusteiden lupaamia päiväkausia kestäviä sateita!

2 kommenttia:

 1. It is super nice wawww ♥

  Thanks for joining us at It’s all about the vintage and beauty♥

  VastaaPoista
 2. it´s a nice card!

  thanks for joinning it´s all about the vintage and good luck.

  lg. meggi

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!