Lukijat

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Dramaattista hopeaa

Happy Birthday
Hopeaista tapettipalasta alimmaisena ja sen päällä lisää tapettia hopeisina  neliöinä mallin mukaan. Kuva piti olla kallellaan ja tämä oli ainoa joka näytti edes joltain siinä asennossa :) Reunukset kuviosaksilla ja mustetettu, alla hopeinen paperi raamina.

Orjallisesti seuraten mallikuvaa, laitoin pienet kiiltokuvakukkaset nurkkiin ja tekstin alas vsemmalle. Kukat tuovat eloa muuten aika yksitotiseen korttiin.
***
Aamusta heti mukavampi työilma kun taivas pilvessä ja pariin otteeseen sadettakin saatiin ilmaa puhdistamaan! Sade tuli heti kun sain pyykit ulos kuivumaan :) No keräsin pois ja levittelin sisälle. Eivät paljoakaan ehtineet kastua koivun alla suojassa.

Koko päivän, aina kun ei ole kotiaskareita, syömistä tai juomista tai kahvivieraita, olen kovalla tohinalla tehnyt lisää ylioppilaskortteja. Niitä on mennyt tosi paljon tänä vuonna. Hyvä niin!
Vielä pitää tehdä toinen mokoma jahka ehdin, huomenna kun mennään metsään! Pitää istuttaa uudet taimet kirjanpainajatoukkien syömien ja kaadettujen kuusten tilalle. Tänään ilmoittivat, että siellä ovat metsän laidalla odottelemassa. Ne on saatava äkkiä maahan etteivät kuivahda ja kuole.
Talkooväkeä on ainakin kaksi ja me itse tietenkin, joten eiköhän kahdessa kolmessa päivässä homma liene tehty. Pidän peukkuja!
Jos ilma olisi tämänpäiväisen kaltainen, menisi homma melkein metsäretkestä. Paljon eväitä, paljon juotavaa ja iloinen mieli mukaan vaan :)  ... ja varmaan myös parit vaihtovaatteet ja sukat ja kumpparit ja... no toivon mukaan kaikkea mitä tulee tarvis.
Tänäänkin armaani levitteli hiekkaa, nyt eristelevyjen ja vesiputken päälle tulevan terassin alle. Hurja urakka kun isolla koneella ei pääse tietenkään kuin sinnepäin. Loppu tehdään käsivoimin lapiolla! Ihan pienen hetken minäkin ehdin sitä tekemään, kun menin armasta hakemaan tauolle.

Jostain syystä TV ei toimi ollenkaan! Yhtään ainoaa kanavaa ei löydy! Edellisen ukkosen takia otin johdot irti ja sen jälkeen ei mitään! Vain sinistä ruutua ja kun laittaa automaattisen kanavahaun, sanoo kohta, että eipä löydy, ei!!! Siis ei ollenkaan kiva juttu :(

2 kommenttia:

  1. Love your texture, image and fabulous flowers on this delightfully pretty card. Thank you for playing along with us at Sketch Saturday! Hugs, Lesley

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!