Lukijat

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

50-vuotiaalle maaväreissä ja aika ekosti

Passion for ProMarkers Week 247   No Sentiment - Ei tekstiä
Happy Birthday with Earth Colours!
Ruskeasta pitävälle maanläheinen onnittelukortti. Alinna Anu Harkin kalenterista hauska mattokuosi. Koristuksena vain kukkapitsit, nekin hyvin maanläheisissä väreissä. Pala tapettia Stitcy Bear-digileimakuvan alla.

Himmeän hopeiset numerot sopivat mielestäni paremmin tähän väritykseen kuin kultaiset, joita ensin kokeilin. Johtuneeko siitä, että kohokuvioin kaulimella painellen tuon soikio-osan ja sipaisin kuviota mustalla?

Kukkasetkin saivat ruskean sävyjä. Ruskealla tapetinkin reunaan vähän raamitusta.

ProMarkers: Coral, Blush, Oatmeal, Dusty Pink, Cinnamon
***
Sadepäivä pitkälle iltapäivään asti. Tosin kovin sade lankesi yöllä hurjan tuulen kera! Välillä tuntuivat seinätkin ryskävän!! Onneksi vain yksi styrox palanen oli lennellyt matkoihinsa. Löytyi sireenipusikosta sekin, eli ei kovin kauas eksynyt.

Lisää harkkoja, tällä kertaa pilariharkkoja, tarvittiin eteisen ja terassin alle. Niitä käytiin Parikkalasta hakemassa aamutuimaan. Mitäpä sitä muutakaan keksisi kun vettä tulee taivaalta? Taas pari kirjekuorta maailmalle matkan varrelta.

Kahvit juotiin kotona sentään. Ei sitä nyt joka päivä kylässä kehtaa :)

Armas ahkeroi pilarien kimpussa heti kun sade alkoi harveta. Minua tarvittiin vain vaaitukseen pariin otteeseen. Muun ajan olen käyttänyt puiden hakuun, roskien vientiin ja kortteiluun. Tosin ristikon täyttöä ja päivälehden lukua unohtamatta...

Muutama rippikortti ihan omiin tarpeisiin pitäisi tehdä ja niitä ajatellen olen pyöritellyt kuvia ja koristeita pitkin pöytää. Ei ole vielä lykästänyt idean suhteen. En ihan samanlaisia haluaisi tehdä kuin viime vuonna mutta näyttää siltä, etten keksi mitään erilaista uutta tälle vuodelle. Harmi. Varsinkin pojille on tosi vaikea saada aikaan mitään tarpeeksi poikamaista, juhlallista ja kuitenkin muuta kuin pelkkä risti.

No ehkäpä keksin jotain nukkuessani! Jostain syystä parhaat ideat tulevat joko ihan unessa tai sitten siinä unen ja valveen rajamailla! Minulla onkin tapana ajatella ongelmaa illalla ja usein aamulla tiedän siihen ratkaisun. Tosin täytyy myöntää, että aina ratkaisu ei ole kovin helppo toteuttaa, eikä yleensä ihan sellaisenaan ollenkaan :)

Osa päivästä meni katsellen vanhoja valokuvia, joita eilen löysin. Miten nopeasti aika kuluukaan! Vasta vauva ja nyt jo aikuinen... Ja kuinka nuorelta itsekin näytin vielä kymmenen vuotta, kaksikymmentä vuotta ja vielä enemmänkin vuotta sitten...

Pitäisi ihan tosissaan alkaa elämään tässä ja nyt eikä sitten kun. Tämä päivähän on sitä ihanaa entisaikaa jonkun vuoden kuluttua taaksepäin katsellessa!!!

4 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkerana. Hyvä että olet huomnnut saman kuin minä:Elämästä kannattaa nauttia sataviisikymmentä prosenttisesti.

  Ihana kortti.

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card! Thank you for playing along with us over at Passion for Promarkers this week. Hugs Lotta xx

  VastaaPoista
 3. Oi tämä on todella upea kortti, kivasti olet keksinyt tekotavan :-)

  VastaaPoista
 4. Thank you for joining us at Passion For Promarkers with this wonderful creation! I hope you can join us for our Big Anniversary Challenge this week too!
  Kelly.x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!