Lukijat

tiistai 13. toukokuuta 2014

3D kuvassa kullan välkettä

3D tulips with golden glitter
Tummanpunaisella kartongilla raamitettu punaisten tulppaanien 3D-kortti. Tulppaaneissa kultakimalletta. Sitä lisäsin reilulla kädellä myös kohokuvioituun kartonkipalaseen joka on kullanvärisen nauhan alla.

Kukikas paperi toistaa punaista ja vihreää. Valkoisen kartongin kohokuvioin ruudutuksella. Kullanväriset neliötimantit nurkissa.
***
Tämän päivän sade on siirretty huomiselle. Ihan turhaan siirsin hommeleita eilen! No onhan sitten se kuuluisa huominen jolloin kaikki mitä ei ehdi/ halua/viitsi tehdä tänään tulee tehtyä :)
 
Kävimme Parikkalassa hakemassa lisää tarvikkeita. Joku vempelekin ostettiin. Ja kahviteltiin kylässä jonne veimme ylijäämä harkkoja ja saimme laastisäkkejä. Hyvä vaihtokauppa! Molemmat saivat mitä tarvitsivat.

Plus meille siis vielä marjapiirakkakahvitkin.

Muutama kirjekuori vielä postiin ja Kirjastosta pitkästä aikaa pari uutta luettavaa. Tilasin muutaman kirjan, ettei tarvitse vuotta odotella ennenkuin hyllyistä löytyvät. Minulla on tapana lukea kirja-arvosteluja ja -suosituksia ja niiden perusteella teen sitten listoja. Kirjaston hyllystä jos ei löydy, varaan tai tilaan. Tosi kätevää.

Sen verran kosteaa on yön sateen jäljiltä, että sisällä tuntui vilpoisalta. Lämpimästä säästä huolimatta olen lämmittänyt uunia joka toinen päivä. Niin tänäänkin.

Jotain tarpeellista tavaraa etsiessäni, löysin pienen laatikollisen aarteita. Valokuvia lapsenlapsistani, kortteja vuosien varrelta joita olen saanut Äitienpäiviksi ja lomamatkoilta, muistivihkoja täynnä kaikenlaisia tärkeitä asioita ja jopa yhden pienen mustavalkean valokuvan jossa minusta näkyy yläkroppa joskus 10-11 vanhana! Muutkin kuin minä osaavat siis valokuvata niin, ettei ihminen näy kokonaan... Minun kuvissani yleensä vielä horisonttikin on vinksahtanut kallelleen... :)

Vanhoja kuvia on hauska katsella!

2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja taas roppakaupalla, toinen toistaan upeampia. Monta päivitystä jäi väliin kun läppärin näyttö pimeni mut nyt taas pelittää kiitos pojilleni :)

    VastaaPoista
  2. Beautiful card, Loreal! I love the colors and pretty flowers! Thanks for joining us for Sketch Saturday this week!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!