Lukijat

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Tyttö ja kukkakorit

P*skarteluhaaste #228   Luonnos - Sketch
For Dear Mother
Kaunis piirros löytyi Lilac and Lavender sivustolta, jolla muitakin ihania vapaita kuvia. Paperi on Tiimarin halpislehtiöstä. Leikkasin pohjapaperiksi yhden palasen ja toisesta sitten nuo kulmajutut liimailin päälle koholleen markkeeraamaan luonnoksen mallia.

Tyttönen väritetty ProMarkereilla ja kohokuvioitu kaulinta käyttäen risukkotaskulla reunoistaan.

Äitienpäivä lähestyy vauhdilla ja sitä ajatellen olenkin ahkeroinut kortteja melkein urakalla :) Hauskaa puuhaa. Olen varannut myös erilaisia tekstejä kortteihin liimattavaksi tarpeen mukaan, kuten Mummille, Mummolle, Mummalle, Isoäidille, Vaimolle.... hurjasti pitää olla erilaisia vaihtoehtoja, että jokainen saa juuri oikean nimityksen korttiinsa. Joihinkin laitan vain Äitienpäivänä, näin kortin voi sitten saada kuka tahansa naisihminen :)
***
Pilvessä ollaan yhä vaan. Illalla ripsi jopa vettä! Aamulla maa märkä ja ilma helpo hengittää. Muuta hyvää en keksi mokomasta pilveilystä...

Tänään odoteltiin armaani lapsosta kahville ja katettiin kakku pöytään. Sen verran harvoin käy! Pakkaseen olin varannut juuri tälläisiä harvinaisia vieraita varten kakun aikaa sitten. Sen nostin pöydälle aamulla sulamaan kun läksimme Oppilastöiden näyttelyyn keskustaan. Sieltä ulos, ei syömään, vaan juomaan kahvit Lumo kahvilaan.

Olisi voinut ostella samalla kertaa kenkiä, laukkuja ja vaatteitakin. Niitä oli tällä kertaa siellä kaupattavana kukkien ja kahvion lisäksi.

Herkutellen on siis päivä hujahtanut. Jopa naapurikin pistäytyi kakkukahveilla, joten aika vähiin saimme sen päivän mittaan kulumaan :)

Armaani aloitteli ulkoeteisen purkamista ja irrotti traktorista lumilingon. Nyt ei enää oteta vastaan lumituiskuja! Kevät saa jatkaa lämmönjakelua.

Samalla kun muutakin höpöttelen sanon tervetuloa lukijoiksi numerot 37 ja 38! Ei ole enää pitkä matka viiteen kymmeneen. Silloinhan on vuorossa arvonta. Tämä vinkiksi kaikille täällä pistäytyville :)

5 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!