Lukijat

torstai 24. huhtikuuta 2014

Tipusia ja päivänkakkaroita ja tunarointia

Allsorts Week 255   Birds and Feathers - Lintuja ja höyheniä
Summer Birds
Lintuset oksallaan on ollut tosi monikäyttöinen leimasin. Tässä se koristaa yksinkertaista eläkkeelle lähtevälle annettavaa korttia. Piti olla kesä ja kukkia mutta ei 'kaupasta' vaan luonnosta. Ei liikaa ja paljon sinistä, kun tulee miehelle.

Hyvillä ohjeilla oli helppo tehdä mieluisa lopputulos.

Kyllä tuo mankelikin, niin kalliilta kuin se ostaessa tuntuikin, on hintansa moninverroin ansainnut takaisin. Niin monenlaista kuviota ja koristusta sillä saa aikaan. Tässä kannessa vain kaksi stanssausta, sisällä samanlaiset kirjoitusalustoiksi mutta isompina.
***
Tiistai meni rattoisasti tanssatessa, keskiviikko työn touhussa ja illalla nettiyhteys ei toiminut ollenkaan! Nyt kokeilin onko torstai toivoa täynnä ja kun kerran toimii, on parasta laittaa kortti näytille.

Hattarapääksi olen minäkin itseni aina tuntenut, eli mikään ei tunnu siellä pysyvän jos ei paperille kirjoita. Vaan nyt tunnen jo olevani vielä typeräkin. Miksikö? Postilaatikossa oli tällä kertaa ihan ajoissa lähettämäni kortti lapsenlapsenlapselleni! Siinä ei ollut saajan osoitetta!  Voiko enää tyhmemmäksi tulla? Olin niin innoissani, kun tein korttia ja näytin sitä jopa kahvivieraillekin ja esittelin leimaillen koristamani kirjekuorenkin. Vein henkilökohtaisesti postiin ja punnitutin, että varmasti postimerkki riittää. Tulihan korttiin paljon kartonkia ja papereita ja koristusta.

Ei edes asiantunteva postihenkilökään huomannut osoitteen puuttumista... Siispä ei lapsonen saa tänäkään vuonna isoisoäidiltä onnittelukorttia ajoissa... Onko tämä kamala kohtalo seuraava minua ikipäivät? Viime vuonnahan unohdin koko synttärit, häpeä tunnustaa. Kalenterissa kun oli vain merkintä kastajaisista.
 
No tämän pään kanssa on vaan tultava toimeen ja häpeäkin on itse aiheutettua ja sekin on vain kiltisti kannettava mukanaan. Säkkiin ja tuhkaan en sentään aio pukeutua vaan soittelin lapsosen äidille kertoakseni haverista. Liekö vihastunut kertakaikkiaan mokomaan mummeliin mutta vastausta en ole vielä saanut. Vai onko työssä kiirettä. Toivon mukaan jälkimmäinen syynä.
***
Ulkona kaunis aurinkoinen sää. Yön jälkeen kuitenkin vilpoinen, joten takki päälle vaan ulos mennessä. Ostimme lisää multasäkkejä remontin tieltä siirrettäville kukkasille ja gladioluksillekin, jotka laitoin multaan kotosalle. Loppui kesken 'kotimultakin'.

Vaan hämmästyksekseni multasäkit jäässä! Vain kahdesta sain kaadettua perunalaatikkoon, jonka vuorasin katemuovilla. Siihen istutin toisen penkin kukat, toiset jäivät odottelemaan kottikärryihin mullan sulamista. Yöllä oli pakkasen puolella ja yhä vaan mullat jäässä!

Hurja määrä kiviä oli kaivautunut osittain maan alle kukkapenkeissä joista siirsin kasvit turvaan. Kiviä oli osin kolmessa kerroksessa toinen toisensa päällä ja lomassa! Sain kaivaa hiki hatussa ja kuskata pari kärryllistä kasaan johon olen kerännyt kiviä aina niitä löytäessäni.

Niitä tulemme latomaan talon ympäri puolen metrin verran, joten kiviä tarvitaan tosi paljon.Varsinkin hevoshaasta löytyi tosi paljon kiviä ja ne sai helposti irti maasta. Samoin lumilingolla ja traktorilla huiskiessa jää aina kivet törröttämään. Ne vaan talteen ja nyt on jo aikamoinen muurinpätkä odottelemassa!
***
Huomasin saaneeni korttini 5 parhaan joukkoon Passion for Promarkers haastesivustolla. Kiitokset valitsijoille!!
 

6 kommenttia:

 1. Hauska kesäinen kortti ja kaunis leima.
  On sulla noita touhuja ihmekö se, että jotain unohtuu, taitaa olla sama vika kaimallakin!
  Kiitos osallistumisesta Allsorts haasteeseeni ja onnea;-))m

  VastaaPoista
 2. This is a lovely Spring themed card with lovely cheerful colours too. Thankyou for joining in with us at Allsorts this week Jo x

  VastaaPoista
 3. Oi miten hauska ja upean värinen kortti.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

 4. What a super creations for our Birds and Feather theme, thanks so much for joining us at Allsorts challenge this week.

  B x (My Grand Calibur candy is still running here

  VastaaPoista
 5. Kevättä on rinnassa tässä luomuksessasi. :)
  Jätin sinulle haasteen blogiini, käyhän kurkkaamassa, innostaako se!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!