Lukijat

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Sinisiä kukkia

I Love Promarkers #212   Clean and Simple - Selkeää ja yksinkertaista
Juuri Sinulle
Tuskin tämän tilauskortin saaja sattuu kurkkaamaan sivulleni, sillä kortti matkaa ulkomaille, siksi tuo tekstikin ihka oikeaa lontoota :) Sattui sopimaan tähän haasteeseen niin esillehän se piti laittaa.

Alimmaisena tosi upean väristä raidoitettua sinivihreää. Samoja värejä kortissa muutenkin. Värittelin leimakuvan eri sinisillä ja kohokuvioin kaulimella painellen reunoihin ruudukkoa. Sitä sivelin vihreällä ja sinisellä. Kuvan kehystin kahteen raamiin. Valmis teksti varmaan jonkin lehden kylkiäisenä.
 
ProMarkers: Cornflower, Powder Blue, Blue Pearl, China Blue, Meadow Green
***
Eilen oli ihanne tilanne kaikkien naisihmisten mielestä kun iltapäivätansseissa oli enemmän miehiä kuin naisia. Arvatakaa saimmeko kaikki tanssia jalat alta :)
 
Ensi kerralla tilanneon jo varmaan 'normaalimpi'.
 
Tänään metsästimme mainosten perusteella. Mootoriöljyä hörppäävät traktori ja kaivuri tulevat saamaan ale-öljyä seuraavalla täyttökerralla ja toisen kaupan ansiosta olemme yli 5 metristen tikkaiden ylpeät omistajat! Siinä kaupassa oli sattumoisin mansikkakakkukahvit tarjolla, joten ei mennyt tämäkään päivä ilman herkkuhetkeä.
 
Kampaajalla kaunistautumassa ja samalla suunnittelimme jo seuraavatkin kampaajakäynnit sovitellen tulevia juhlatapahtumia ja hänen loma-aikojaan. Aikamoista veivaamista siinä tarvittiin, ennenkuin kaikki loksahti kohdalleen.

Kirjastosta ei löytynyt mitään mutta sain palautettua pikalainan tosi pikaisesti. Ohuen kirjan luin parissa päivässä. Kyrön Kunkkukin tuli luettua ja täytyy sanoa, että en ihan faniksi heittäytyisi. Kyllä miehet kirjoittavat asioista niin erilailla, eli omalta kantiltaan, ettei naisihminen oikein pääse tunnelmaan. Hyvä kirja kaiken kaikkiaan, sujuvasti kirjoitettu ja juonenkäänteitäkään ei aina heti arvannut ennalta. Ei vaan ollut minulle kirjoitettu.
 
Tänäänkin sää oli oikukkaalla tuulella, välillä satoi pientä pakkaslunta, välillä paistoi aurinko siniseltä taivaalta. Kyllä on kevään ja talven taistelu tuimaa! Onneksi ainakin vielä näyttää kevät olevan voitolla. Lumi suli samantien pois. Iltapäivästä jo aurinko helotti kuin kesällä ikään!

1 kommentti:

  1. beautiful elegant card!thanks for joining us at the ILPM challenge
    hugs
    laney

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!