Lukijat

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Sama leimasin, eri värit

P*skarteluhaaste #229   Värilastu
Blue Flowers and Butterfly
Tässä kortissa kokonaisena sama leimakuva jota edellisessä kortissa käytin osittaisena kuvana. Perhonen leimattu maskaten ja laitoinpa vielä toisen perhosen senkin päälle! 

Tällä kertaa värittelin vesiväreillä koko kuvan, en vain taivasta. Alla kukkapaketin kääreestä palanen ja ihan alimmaisena tummanvihreä kartonki.
***
Savupiippu kohoaa korkeuksiin ja lisää tiiliä ja laastia tarvitaan! Seuraavaksi sinne on rakennettava teline, että armaani yltää muuraamaan! 

Minun hommelina pihan haravointia ja kukkapenkkien perkausta. Yllättävän paljon kuollutta kasvinosaa löytyikin. Alta sitten pilkistelee uutta kasvua, kun sain vanhat rapsuteltua päältä pois.

Jotain sinista, matalaa kellokukkaa kukkii isossa penkissä. Sitä siirsin viime vuonna heinikon keskeltä vanhasta penkistä pari mätästä.

Puolet eilen tuoduista tiilistä on nostettu katolle, toiset odottelevat aikaa parempaa :) Nyt huilaillaan. Ainoa hommeli on vielä hakea pyykit ulkoa narulta sisään ja kaappeihin.  Iisi piisi siis :)

On herkuteltu pashalla ja iltaherkuksi vielä aikeissa käydä mämmin kimppuun... On nämä juhlapyhät sellaisia ylensyöminkejä vaikka kuinka vähän joka herkkua ottaisi!

Upea ilma on hellinyt koko päivän. Olen haravoinut ja kuljeskellut mekkosillaan. Toivon mukaan en polttanut käsivarsia ja kinttuja :) Punoittavat kyllä tyylikkäästi kuten kasvot ja varsinkin nenä!! Pesin viileällä vedellä ja hölväsin rauhoittavaa voidetta kun sisälle tulin. Ei tietenkään ole hankittu uutta aurinkorasvaa. Eihän sitä talvella tarvita... eikä kovin usein keväälläkään sen puoleenitanpa muistaessani kauppalistalle. Saattaa olla tarpeellinen vielä.

Laitankin sen ostoslistalle saman tien kun vielä muistan.

3 kommenttia:

 1. Upea kortti ja toteutus.
  Tällä myös nenä punoittaa koko päivän ulkona olosta :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ja tasapainoinen:)

  VastaaPoista
 3. Vautsi, todella kaunis ja herkkä kortti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!