Lukijat

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Ruusukortti valmistuneelle ja löytö

Passion for ProMarkers 244   Sketch - Malli
Congrats!
Suosikkilehtiöstäni suosikki kuviopaperi ja lisänä vielä innokkaasti käyttämistäni tapeteista yksi juhlavin malli, eli hopealla kuvioitu. Sen kanttasin kuviosaksimalla mustaa, kuten tekstiinkin.

Ruusukuva sai kaksittain kehyksiä, hopeisen ja lilahtavan pinkin. Terälehdet tässä hopeatussilla sivellyt. Näitä ruusukuvia olen värittänyt kasapäin ja käyttänyt lukuisiin onnittelu-, äitienpäivä-, ym. kortteihin. Nyt vuorossa 'Valmistuneelle'. Ammattikoulut ja muut vastaavat kun lopettavat jo ennenkuin ylioppilaat pääsevät kesälaitumelle lakit päässään, on heille tehtävä kortteja valmiiksi.

ProMarkers:Blossom, Rose Pink, Barry Red, Gold, Yellow.
(Leaves colored with Silver paint)
***
Savonlinnan torilla kesän avajaisissa! Väkeä suunnilleen kuin alkukesästä, eli ajankohtaan nähden paljon. Jokainen kahvikoju oli auki ja suosikkini Sirkan kahvila oli saanut uutukaisen ilmeen tummaksi maalatusta seinästä kultaisin kukkasin. Sama kuvio ja väritys toistui kahvimukeissakin!

Uudet hienot tuolit ja pöydät ja jopa roskiksetkin tummat. Kelpasi meidän ja muiden istuksia auringonpaisteessa kaffeella :) Aamu oli aikainen ja yön jäljiltä kolakka. Olin varustatunut hansikkailla, lisävillatakilla ja korvaläpillä! Kaikki kyllä tarpeellisia.

Vasta kauppoja kierrellessä riisuin lisävarustuksen ja päivän mittaan ehdin kyllä hikoillakin ...

Suomalainen Kirjakauppa oli muuttoaikeissa ja myi tavaraa 40% alennuksella. Piti ostaa lehtiöitä ja vaikka mitä hyvin tarpeellista.

Meillä maalla kun ei ole isoa sittaria, käyn sieltä Savonlinnassa käydessäni aina kollaamassa ristikkolehdet ja ulkomaiset askartelulehdet. Molempia löytyi tälläkin kertaa kiitettävästi. Askartelulehdessä kaunis kukkainen taustaleimasin ja papereita! Niistä saa kivoja onnittelukortteja jahka kotiudun kunnolla.

Ja kotiintulo siksikin kiva, että tikkaat taas paikallaan ja monttu täytetty, eli kotiin pääsee suht helposti :) Kaivanto oli silläaikaa edennyt kulman ympäri. Jostain kaivellessaan armaani oli löytänyt jopa nostalgisen esineenkin.
Hänellä ei mitään muistumia lapsuusajastaan liittyen esineeseen mutta ei ihan ole poissuljettua, etteikö olisi ollut käytössä silloin. Nyt se pestynä ja kuivattuna odottelee kukkaistutusta ja arvoistaan paikkaa jostain päin 'tiluksiammme' :)

3 kommenttia:

 1. so Pretty Loreal. I love your nestie shapes.
  thank you so much for playing along with us over on the Passion for Promarkers challenge blog
  hugs Lou

  VastaaPoista
 2. Hi Loreal, what a gorgeous card. I love the image and your colouring is fab. The pink of the image just pops against the monochrome background. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. Oooh this is so pretty, Loreal! Fab colours, especially! Thanks for playing along with us at PFP this week, Juliexx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!