Lukijat

torstai 10. huhtikuuta 2014

Raitoja erilailla ja ruusukin

Chocolade,Coffee and Cards Challenge #62 Yipes, Stripes - Raikasta raitaa (mukailtu käännös)
Different kind of Stripes and a Rose
Taustapaperistakin jonkinlaisia raitoja näkee jos katsoo tarkasti. Samasta lehtiöstä on palanen ruusunkin alla ja siihen kohokuvioin vinoon ja suoraan risukkoa ja päälle mustetin, että näkyy paremmin raitoina.  Sapluunalla tein muutaman salmiakkikuvion tapaisen ja väritin balleriinan hamosta lilalla reunoista.

Leimakuvakin väritetty ProMarkereilla ja leikattu sitten ääriviivoja myöten. Raamitin kuvan moneen kertaan, että erottuu kortista hyvin. Alle vielä vinottain neliö kohokuvioituna ja raamitettuna sekin.
***
Jos et ole vielä ottanut osaa paperifanin arvontaan niin täältä löytyy. Toinenkin hauska namunen on tarjolla. Pirjolla nimittäin piristetään päivää Vappu-hengessä :)!
***
Haravoin rappusten vierustan nurmikkoa. Aika jäässä oli varjoisa puoli. Sain sentään neljä sylystä kuivaa heinää ja muuta roskaa vietäväksi kompostiin. On vielä odoteltava päivä, pari, ennenkuin muuta osaa pihasta alan putsailla.

Tänään piti tehdä pikakortti miehelle. Juhlat tosin vasta ensi viikolla mutta kortti piti olla valmis tänään ja tänään sain tietää! Mieskortit aina haastavia mutta onneksi onnistuin ainakin sen verran, että kortti kelpasi. Kuvaakaan en tietenkään ehtinyt ottamaan... Kortti läksi matkaan yksin tein.

Muut kortit sain sentään tehdä omalla vauhdilla eli hiljakseen ja ajatuksen kanssa. Moneen kertaan papereita ja koristeita vaihdellen. Ja putsasin liian paperinpalaset ja muut härpäkkeet omille paikoilleen saman tien. Ei sitten seuraavaa korttia aloittaessa huku heti entisten jämiin :)

Aamusella auton lasit jäässä ja maa kuurassa! Kyllä on kova taistelu kevään ja talven kesken. Onneksi sentään sääihmiset jo lupailivat yöpakkasten alkavan väistyä. Siitähän sitten maakin pääsee jääkuorestaan. Järven jää on jo sulanut rannoilta ja ohutta näyttäisi olevan keskellä järveäkin. Ihme, etteivät tuulet ole hajottaneet kokonaan.

Harakat kantavat lisää risuja pesäänsä ahkerasti. Toisella on ihme vimma yrittää kiskoa sireenipensaasta kasvavia oksia. Eihän se niitä irti saa mutta kovasti yrittää :)  Varispariskuntakin yrittelee löytää omaa paikkaansa mutta harakat ajavat ne pois. Pikkulinnut saavat olla rauhassa puuhissaan, niihin eivät harakat puutu. Nokkivat maastakin sapuskaa sulassa sovussa.

Hauska lintujen puuhia on seurailla niin ikkunoiden läpi sisältä kuin ulkona ollessakin.

2 kommenttia:

  1. Oi että miten ihana kortti. Mukavaa alkavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Lovely sweet card, than for joining us at CC&CC cheers Sue N x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!