Lukijat

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Poikavauvalle kortti

Everybody-Art-Challenge 274   Alles geht - Anything goes - Kaikki käy
Baby Boy
Yksi monista poikavauvakorteista esille, kun sopivasti haasteeseen kaikki käy. Leikin paperisilpuilla, eli laitoin kuvan taakse palasia alimmaisesta paperista. Tuo viivallinen on isosta mainoskirjekuoresta.
 
Netistä löysin piirroksen vaavelista ja sitä värittelin sekä tytön että pojan väreissä kortteja varten. Tässä tietenkin sininen versio.
 
Hauskan fontin tekstiinkin löysin netin pohjattomasta varastosta.
***
Nyt meillä ei sitten ole ollenkaan ulkoeteistä! Vihon viimeisetkin tolpat ja lattia on purettu ja kotiin tullaan tikkaita myöten! Eteinen on hurjan valoisa. Ulko-oven lasin läpi paistaa aurinko!
 
Olen ihan kokonaan unohtanut tässä remppahulinassa, että järvi on vapaa. Jäät ovat sulaneet pois ja vesi lainehtii ja välkkyy auringonpaisteessa!! Ei ole minun muistissani sellaista ennen sattunut, että jo huhtikuussa jäät lähtevät. Tällä kertaa vielä haihtumalla...
 
Heti tuntuu kesäiseltä ja lämpimältä kun aurinko paistaa siniseltä taivaalta, eikä näkyvissä ole pilvenhattaraakaan. Tuulikin on melkein leppoisaa :) Kyllä se tästä vielä Pääsiäishelteet saa aikaisekseen!2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti.
    Minä kuulin eilen lokkien kirkunan meille saakka, joten Pielinenkin sulaa hyvää vauhia.

    VastaaPoista
  2. Very nice project. The style is beautiful.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!