Lukijat

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Poika ja koira

I Love ProMarkers #216   Hats - Hattuja
Boy and his Dog
Hauska piirros nettilöytö. Värittelin ProMarkereilla. Raamitus kirjeensisustalla, sitä myös perhosina toisissa alla toisissa päälläpäin. Vielä valkeitakin perhosia ja puolihelmiä.

Alimmaisen kesäisen kukikkaan paperin kohokuvioin risukolla. Aioin hiukan mustalla hivellä mutta onneksi en sittenkään. Olisi tullut liian tumma tausta. Hauskasti pilkuilla kohokuvioitu sydän saatu Aarresaarelta.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Coral, Spice, China Blue, Baby Blue, Meadow Green, Forest Green
***
Kun tähän asti on kuljettu tikkaita pitkin sisälle, nyt sitten ei kuljeta ollenkaan!!! Armaani on kaivanut kuopan juuri oven eteen ja upottaa sinne vesiputkea ja perustuksen kylkeen patolevyä ja eristystä ja... Niinpä hän aamupäivän kahvitunnille tuli kauhakuormaajan kauhan kautta!

Minä en sitten ole aamun jälkeen edes meinannut aikoa ulos...

Aamulla hätäseen mullat laatikkoon ja kottikärrystä vihdoin viimein toisen penkin kukkaset uuteen paikkaan ja multaan. Yhä oli osa multapaakuista jäässä mutta sentään sain sen verran, että vihdoin ovat turvallisesti juuret mullassa.

Kannoin pikapikaa puita sisälle ja yhden multasäkin, sillä vielä 7 gladiolusta piti laittaa multaan ja pelakuidenkin oksat purkissa venyttävät juuria, eli nekin pitää laittaa ruukkuihin.

Kantelin purkkeja ja ruukkuja auringon mukaan ikkunan luota toisen luo. Asettelin uudet tarjottimille, että on helpopmpi kuljetella. Multa oli niin jääkylmää, että pelkään kukkaparkojen kauhusta kupsahtavan jos ei aurinko niitä lämmitä edes vähäsen.

Pelakuut, ne alkuperäiset alasleikatut, rehottavat viherkasveina ja saivat kylvyn vesisankoon upottamalla jokainen vuorollaan. Siinäpä päivä onkin rattoisasti vierähtänyt! Kun vielä iltapäiväkahville saimme vieraan ja tuliaisena Hollannista mustikkasuklaata, ei parempaa voisi toivoa.

Nyt sitten ihmettelet, että miten se vieras sisälle pääsi sen montun yli lentämällä vai? Ei sentään. Onhan meillä ainakin toistaiseksi vielä kellarin ovi ja rappuset ylös asuinkerrokseen. Sieltä vain ei koskaan kukaan yleensä sisälle tule, joten olinkin tosi hämmästynyt, kun yhtäkkiä kellarin ovi aukesi ja armaani tupsahti keittiöön vieraan kera!

Iloinen yllätys senkin takia, että nyt voin minäkin mennä ulos halutessani :)

2 kommenttia:

  1. Upea kortti. Ihanaa varmasti nämä kevätkiireet. Minä en itse kasvattele kukkia, koska aina saan ne kupsahtamaan liikakastelulla.¨Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  2. Fabulous image, lovely card, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
    Ruth x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!