Lukijat

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Paljon pinkkiä

Amalian haaste Huhtikuu   Ripaus, tai enemmänkin, pinkkiä
Pink Tulips
Kohokuvioin Spellbindersin kaksipuolisella kohokuviointikansiolla kiekuraa ja kukkia alimmaiseen pinkkiin kartonkiin. Samaa, kuvioimattomana myös nauhan tapaan sinisellä raamitettuna.

Kuva on netistä ja värittelin sen vain pinkillä ja varret vihreällä. Kuva oli valmiiksi sininen ja mustat keskustat.
***
Tänään matkailtiin lähikaupunkiin Imatralle pika pikaa ostamaan laakereita peräkärryyn. Lähempänä ei erikoiskauppaa löydy. Samalla reissulla paikallisessa rautakaupassa hakemassa värikarttoja talon ulkomaalausta ajatellen. Mielessä oli vaalea muttei haalea keltainen.

Kolme eri karttaa saimme, mutta missään niistä ei löytynyt juuri sellaista kuin olimme kuvitelleet. Kaikki keltaiset taittuvat joko ruskeaan tai vihreään. Nyt sitten mietitään mikä se ihka oikea väri olisi. Olemme ajellessa katselleet taloja sillä silmällä, että jos joku olisi jo löytänyt 'meidän värimme' mutta aika laihoin tuloksin...

Onneksi ei ihan heti tarvitse päättää.
 
Loppuajan olen tehtaillut kortteja ja pakettikortteja. Niitä on alkanut mennä tasaiseen tahtiin, siis pakettikorttejakin. Usein halutaan samaa sarjaa kortin kanssa lahjapaketin päälle.
 
Nyt tekemäni ovat sellaisia mihin vain sopivia, lähinnä kukkakoristeisia. Vain värit vaihtelevat. Onpahan mistä ottaa edes jotain :) Työpöytä yhä kaaoksessa. Mutta tämä kaaos on sitä hallittua tyyppiä, eli tiedän, ainakin melkein, mitä missäkin pinossa on...

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kortti. Kiva värimaailma. Viekäähän seuraavan kerran Imatralle terveisiä kun siellä käytte :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!