Lukijat

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Orvokkeja

Pensees
Pohjapaperi lehden kylkiäisiä. Orvokkikuva alunperin netistä. Tein siitä oman versioni kopioimalla muutamaan kertaan irtileikkaamieni orvokkien kera. Sitten vielä lisää kopioita, että sain tähän korttiin sekä pääkuvan, että irrallisia kukkasia.

Kuvan leikkasin viiteen osaan jotka kanttasin mustalla kartongilla mallin mukaan. Sitten sinne tänne keventämään vaikutelmaa jokunen orvokki. 

Pari säästin tekstin viereen koristeiksi, nekin mustalla kantattuina. Musta pitsi itseliimautuvaa muovista tavaraa rullalta. Taisin ostaa Suomalaisesta Kirjakaupasta joskus...
***
Kaupoilla Parikkalassa. Piti saada lisää kaikenlaista remonttia varten, mm. sadevesikaivoja! Eikä suinkaan ihan vaan siksi, että on ennustettu sateita tuleviksi, vaan pitkällä tähtäyksellä. Uudet rännitkin kun laitetaan ja  salaojaputket ja ties mitkä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, pitää toki kaivotkin olla. Näyttävät kyllä muovitötteröiltä :)

Samalla matkalla kahviteltiin kylässä, tottakai.

Ja keskustan ruokakaupan kautta kotiin. Ostettiin Vappuherkkuja jo valmiiksi. Perunasalaattia ja nakkeja jopa simaakin, vaikka se ei edes maistu simalta. Olen vain niin onnettoman huono tekemään itse, eikä kahdelle hengelle ole järkeä valmistaa sankotolkulla sokerista juotavaa, eihän? Ai niin ja donitseja ja tippaleipiä sujahti kauppakassiin myös ihan samasta syystä, eli en osaa niitäkään itse tehdä, en ainakaan minitaikinaa jolla voisi tehdä  niitä kaksi kappaletta.

Grillattavaakin hommattiin jos vaikka säät suosisivat! Olisihan Vappu hyvä (teko)syy pitää vähän vapaata. Ainakin jos saan armaani uskomaan sen hyväksi syyksi taukoilla.Yritän ainakin parhaani - ja vähän lisääkin tarvittaessa.
---
Pihalla sinisenä kasvavat minulle yhä vaan nimettömät kukkaset ovat levinneet laajalle alueelle, jolta ei edes ajella heinää. Se rehottaa kesällä villinä, lähes läpipääsemättämänä nokkosten ja muiden korkeiden rikkaruohojen temmellyskenttänä. Vaan nyt ei muuta vielä kasva kuin nämä pienet urhoolliset, kukkapenkeistä karkuun päässeet.
Hurja on into kasvaa ja kukoistaa! Näyttää tosi kauniilta siniseltä matolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!