Lukijat

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Orvokkeja ja pitsiä

It's all about Vintage and Beauty # 66   Shabby Chic - Hempeää, romanttista...
Lace and Flowers
Kokosin kahdesta orvokkikuvasta yhden ja lisäsin nettikuvan keskelle. Tämä kortti on tehty testausmielessä. Halusin kokeilla pitsiä jossa valmiina teippi toisella puolella. Hiukan arvelutti kun kotona vasta hoksasin lukea, että pitsiä on helppo käyttää liimanauhan ansiosta ja helppo myös irrottaa!!!

Siis miksi ihmeessä se pitäisi irrottaa? 

Kokeilin paperiin ja tarttui kuin tauti. Sain kyllä pitsin irti mutta myös palasia paperista lähti mukaan, joten eiköhän tuo pysyne kortissakin. Varmuuden vuoksi taitoin kuitenkin päät paperin alle ja teippasin vielä lisäteipillä sieltä kiinni. Ei ainakaan irtoa kokonaan...

Tuo alimmainen paperi on luonnossa violettiin vivahtavaa ja neitokainen myös, ei ollenkaaan oikeat värit tässä kuvassa. Johtuneeko pilvisäässä otetuista kuvista? 
***
Aurinko ilmestyi tänne rajan pintaan vasta illansuussa. Päivällä ripeksi aina vaan. Auton tuulilasi tosin vain vähäsen kostui matkalla keskustaan. Armaallani oli parturiaika, joten jälleen matkailimme :) Sain vietyä tilatut kortit ja täydensin ruokavarastoja samalla.
 
Vielä on tehtävä ainakin tyttövauvakortteja ja äitienpäiväkortteja lisää. Oli jo jokunen mennyt edellisistä! Hyvä juttu. Ei tarvitse ihan vaan omaksi ilokseen tehdä.
 
Vuodevaatteita ei saanut ulos kuivumaan tihkusateen vuoksi, mutta pesin kuitenkin ja vaihdoin uudet vuoteeseen. Työvaatteitakin oli kasautunut koneellinen.
 
Armaani repi kattopeltejä ulkoeteisen katosta ja seinätkin ovat mallia ekstra ilmava. Vain nurkkatolpat pystyssä ja ikkuna-aukot tukipuineen.
 
Pikkuinen haverikin sattui työmaalla, kun armaani astui naulaiseen levynpalaseen. Onneksi ei ehtinyt koko painollaan astua. Pintanaarmu pyyhittiin tuoksuvalla alkoholilla, eli parfyymillä, muuta ei sattunut kotosalla olemaan. Pitää seuraavalla apteekkireissulla ostaa desinfiointiainetta. Kun sitä on, ei satu onnettomuuksiakaan, eikös se niin mene?
 
Iltakahvivieras Emerdalen aikaan, katsonpa huomenna uusinnan aamupäivällä. Kiva jutella muidenkin kanssa välillä :) 

Vasta tänään hoksasin,että entisten rappusten vieressä olevat kukkapyörylät jäävät uuden ulkoeteisen alle! On siis kaivettava kasvit turvaan ja siirrettävä ne johonkin toiseen kukkapenkiin odottelemaan uutta paikkaansa.

Ulkoportaita ei muuten enää ole! Armaani kiskoi sementtiportaat yksi kerrallaan traktorin avulla pois paikoiltaan ja vei ne kauemmas rakentamisen tieltä. Toivoisin niistä kukkatelinettä jonnekin pihamaalle. Voisihan se olla aika hauska omistaa portaat jotka eivät vie minnekään :)

4 kommenttia:

 1. Hieno kukkaiskortti ja kaunis värimaailma. Kiitos haasteeseen osallistumisesta ja onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 2. Ihana kukkaiskortti jossa on niin kauniit värit ja upea pitsi! Toivottavasti miehesi jalka on jo parempi! Ainakin se varmaan tuoksui paremmalta! =) Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 3. its very nice,

  thanks for sharing with us it´s all abaout the vintage and good luck

  gr. meggi

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kortti! Kiitos, kun osallistuit It's all about the Vintage and Beauty haasteeseen ja onnea arvontaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!