Lukijat

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Maribel ruskein silmin

Sketch Saturday Week #303  Take Sketch between 215 - 302 - Valitse entisistä malleista.
Tein kortin kuvan vieressä olevan mallin #249 mukaan. Alimmaisena hiukan kimaltavaa kukkakuosia. Kukkia stanssattuina koristeiksi. Keskustoina valkoiset isot tähdet. Pienemmät laitoin koristamaan  leimakuvan kiekuroita.

Maribel tällä kertaa ruskeasilmäisenä ja muutenkin ruskean sävyissä. Kuvan alla nuottikuvaa. Vielä kahta erilaista pitsiä mallin mukaan laitettuina. Värittelyt ProMarkereilla.
***
Jäätävän kylmä ahava saa silmät vesiin kun pistää nokkansa ovesta ulos! Uhmasin kaikkia kylmyyden muotoja ja läksin kameran kera katsomaan kevään merkkejä. Taatussa sinivuokkopaikassa ei näkynyt ainuttakaan uskalikkoa vielä, eikä naapurin metsässäkään josta yleensä aikaiseen kukkivia löytää. Tosin se aikainen on yleensä toukokuussa!

Nyt kuitenkin törmäsin kovin kolhiintuneen näköiseen pienen pieneen kukkakimppuun keskellä kesäkeitaamme rinnettä.
Sinivuokkoja palelemassa tuulisella rinteellä!

Teki mieli kietoa ne villalapaseen... Nostelin muutaman lehden ja risunpalasen pieneksi keoksi niiden päälle, en liian tiukkaan, että aurinko pääsee paistamaan ja lämmittämään.

Kävely metsässä tekee aina hyvää. Siellä ei tuulikaan tuntunut. Muita merkkejä kasvusta olivat pulleat lehtisilmut kotipihan sireeneissä. Kotona olohuoneen pöydällä pajunkissojen seurana koivunoksissa jo lehdet.

Nyt kun imuri on taas kotosalla huiskaisin huushollista pölyt ja samanatien viskasin petivaatteet tuultumaan. Imuria tarvitsin patjojenkin imurointiin, eihän tuuletuksesta muuten paljoa hyötyä olisi. Pyykit pesin ja meinasin ulos viedä kuivumaan mutta kohmeiset sormet postia hakiessa saivat toisiin ajatuksiin.

Kuivattelin siis pyykit sisällä, lähellä kuuman uunin kylkeä kuivaustelineessä ja paitoja sun muita hengareissa ovenkarmeihin ripustettuina. Nyt alkavat olla ohuimmat jo kuivia.

En sentään koko päivää ahkeroinut, ehdin hyvin istuksia ristikon ja kirjan äärellä ja kortteillakin, väritellä muutamia kuvia ja suunnitella huomisia tekemisiä. Jopa päivälehdenkin ehdin lukea, tai no enimmäkseen selata kokonaan. Posti toi vain boonussetelit, ei edes mainoksia.

...ja Emerdalessa draamaa aina vaan...

3 kommenttia:

 1. Beautiful card! I love the image and details! Thanks for joining us for Sketch Saturday this week!

  VastaaPoista
 2. Oi että mitkä värit upeassa työssäsi.

  Rakastan sini ja valkovuokkoja. Niitä on vain vähän kukkapenkkini reunassa, sillä itäsuomessa ei ole upeita valkovuokkometsiä.

  Kuten huomaat, on kello 1.42. Menin nukkumaan klo 20.00 ja aamulla töihinherätys 06.00. Olen kesäajasta sekaisin kuin seinäkellomme.

  VastaaPoista
 3. Wow amazing card, love your flowers. Thanks for joining us at Sketch Saturday this week, Niki xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!