Lukijat

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Keväistä kukkaoksaa

Allsorts Week 254   Spring Blossom - Kukkeaa kevättä
For Mum
Maskasin perhosen kukkaoksien keskelle ja leimailin niitä useampia samalla kertaa. Värittelin tähän korttiin irrallisina lentelemään muutaman. Kukkaoksa ja perhoset väritetty ProMarkereilla, paitsi kukkien takana oleva ilma, sen väritin akvarellikynillä ja kostutin pensselillä epätasaiseksi.
 
Kokeilin valkeaa ja vaaleansinistä taustapaperia mutta tämä, aika tumma epämääräisesti kuvioitu, näytti parhaalta hennonvärisille kukkasille. Leikkelin kuvan ääriviivoja myöten, että se suorastaa leijuisi kortissa. Tosin kohotarrat auttavat illuusion teossa :)
***
Sain vietyä muutaman Äitienpäiväkortin myyntiin ja samalla huomasin poikavauvakorttien olevan lopussa. Niitä nyt sitten väsäilen innolla ja sainpa muutaman idean tyttövauvakorteiksikin. Pöydällä odottaa kasa papereita, leimakuvia, kuvia netistä, koristeita ja tekstejä, että niistä kasaisin kauniita ja hellyttäviä vauvakortteja.
 
Vain kaksi sain koko päivänä valmiiksi asti!
 
Tosin en tietenkään koko päivää ole viettänyt työhuoneessa, vaan piipahdan sinne aina muiden töiden ja laiskottelun ja syömisen ja kahvittelun ja ties minkä lomassa. Olkoon tämä puolustuksena saamattomuudelleni.

Naapurissa laitetaan uutta tiilikattoa ja meillä puretaan ulkoeteistä. Tiukkaan on puu naulattu ja paksujakin ovat. Armaani mukaan ne olisivat kyllä kestäneet ainakin sata vuotta vielä. Sääli siis purkaa mutta minkäs teet. Mineriittivuoraus on aikansa elänyt ja kun kaikki tulee uutta ulos, ei auta kuin purkaa.

Nyt on ikkunoita ja ovikin seisomassa liiterissä tulevaa mahdollista käyttöä odottelemassa. Ainakin jonkinmoista kasvilavaa tai vastaavaa ikkunoista on haaveiltu...

5 kommenttia:

 1. Upea kortti.

  Ajattele miten upeasti sää suosii tänävuonna remonttien tekijää :D

  VastaaPoista
 2. Lovely card for our Spring Blossoms challenge at Allsorts, xxx

  VastaaPoista
 3. Your creation is lovely and just perfect for my Spring Blossoms theme, thanks so much for sharing your creativity with us at Allsorts challenge.

  B x (I have a Grand Calibur to be won here )

  VastaaPoista
 4. Wautsi upea kortti, hienosti maskattu.
  Kiitos osallistumisesta Allsorts haasteeseen, onnea.
  Hyvää Pääsiäistä;-))m

  VastaaPoista
 5. This is a lovely project and I thank you so much for joining us at Allsorts this week!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!