Lukijat

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Keväinen ATC-kortti

Enkulin Musiikkihaaste 4/2014  Sir Elwoodin Hiljaiset Värit:Neiti kevät
Neiti Kevät ja kukkakenkä
Kohokuvioitu oranssi raamitus. Samaa leiskuntaa neitokaisen hiuksissakin. Aika pirtsakka Kevät näyttää olevan :) Ihan kuin tuolla ulkonakin. Tänään on ollut kylmää  ja jossain päin pohjoisempana luntakin sadellut! Siitäkös Kevät piittaa! Laittaa narsissikengät jalkaan ja alkaa tanssia. Aurinko paistaa täydeltä terältä ainakin tässä kortissa :)
***
Kevät keikkuen tulevi. Kun eilen oli sininen taivas ja aurinko paistoi, tänään taivas murjottaa harmain pilvin ja tuuli kolistelee kattopeltejä ja lennättää kuivia lehtiä, paiskoo ovia auki ja ujeltaa pensaikoissa.

Olin ajatellut haravointitalkoita viikonlopuksi mutta ainakin nyt näyttää siltä, että voisi olla viisaampaa pitää piknikki sisätiloissa ja leikkiä kesää verhot kiinni...
 
Ainakin matot tuultuivat melkolailla itsekseen. Sen kun kannoin ulos ja ripustelin kiikun päälle niin alkoivat heilua tuulessa. No autoin minä sen verran, että hakkasin isompia piiskalla. Pienemmät puistelin portailta ja vein saman tien sisälle. Muuten olisin saanutkin juosta niitä pitkin peltoja etsimässä. Sen verran lujia tuulenpuuskia!

Lämmityksessäkin piti olla välipäivä mutta iltapäivällä työntelin pökköä pesään. Ei ole kiva palella kotosalla etenkään. Ja kun puuta riittää niin miksi pitäisikään?

Nyt huusholli puhtoisena ja lämpimänä ja voin hyvillä mielin keskittyä olennaiseen, eli laiskotteluun.

3 kommenttia:

  1. Onpa todella pirtsakka Neiti kevät.
    Upeat värit olet valinnut korttiisi.
    Ihanaa,että toit hänet hasteeseeni mukaan ja onnea arvonnassa.

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirtsakka ja kaunis kortti! Todella upeat värit! Oikein rattoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!