Lukijat

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kevään väreissä

Sketchy Colors # 205   Lime Green,Yellow - Limen vihreää ja keltaista
Spring colors!
Laitoinpa tapettia tähänkin korttiin, niitä kun tuntuu riittävän aina vaan :) Tapettia tuo limenvärinen tekstuuripintainen leimakuvan alla. Sen alla vielä pilkukasta keltaista paperia.

Leimakuvaan tein maskaten perhoskuvan tuohon kukkakuvioon ja lisäsin sitten vielä toisen perhosen sen leimatun päälle. Kukkiakin leimailin kahdesti ja leikkelin ja liimasin sitten keltaiset osat 3Dtyyliin leimakuvan osaksi. Livenä aika hauska kohokuvio-efekti!

Tapetin revin reunoista ja mustetin. Värittelyt ProMarkereilla.
***
Eilinen meni valmistautuessa ja tanssiessa. Siispä tänään innolla kortteja kehiin. Kummasti se antaa virtaa kun harrastaa hauskaa liikuntaa. Vaakaankin suotuisa vaikutus :) Ei paha sekään.

Kävin lisää pajunkissaoksia maljakkoon, kun edelliset ovat hiukan uuvahtaneita. En niitä vielä raaskinut poiskaan heittää, vaan siirsin toiselle pöydälle. Jouluna saatu tulilatvakin on salaa avannut yhden punaisen kukkasen! Sitä se kevät teettää, kukkasillekin...

Keittiön ikkunalla yksi sininen santpauliakin on alkanut puskea kukkia. Toivon mukaan toiset hoksaavat tehdä saman. Talvi kylmän ikkunan vieressä on hillinnyt kukkimisintoa ja ne ovatkin olleet kuukausia viherkasveina vaan.

Pihalla ei ole yhtään kevät edistynyt. Tulppaanin alut samanpituisia ja muutkin elonmerkit yhtä pikkuisia ja kalpeita... Nyt äkkiä pois yöpakkaset! Pääsisi pihan haravointiin!

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti! Onnistuneet värit ja tyylikäs.
  Tanssi on kiva harrastus. Nuorena harrastin tanhuja ja meidän ryhmä kilpailikin. Harrastus loppui, kun loukkasin polveni ja se meni siihen kuntoon, ettei anna enää tanssia. Mukava on katsellakin tanssia ja kuunnella musiikkia. Iloista kevään odotusta!

  VastaaPoista
 2. Wonderful Card!
  Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
  HUgs,Kari :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!