Lukijat

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Itse tehty taustapaperi

Sugar Creek Hollow #83   Make Your Own Background
Happy Birthday with embossed and stamped background
Taustapaperissa on valmiina tosihimmeät kuviot ja värikin kovin valju. Kohokuvioin koko paperin ja hieroin kahta eri leimasinväriä, että kuviot näkyvät paremmin ja paperiin saa lisää väriä. Vielä kulmiin leimatut koristukset ja oma tekemä taustapaperi on haasteen mukainen.

Ei varsinaista kuvaa ollenkaan, vain leimattu teksti soikiossa ja kahdesta eri kukkakoosta rakennetut kukkaset timanttikeskustoineen nurkissa.
***
Lauantai ja viikonloppua edessä vielä runsain mitoin.Oikein ennustivat TV:n sääihmiset aurinkoa ja kovaa kylmää tuulta, ettei ilma tunnu lämpimältä ollenkaan. Olisivat saaneet olla väärässä edes tämän kerran...

No eipä tuo haittaa kun sisällä istuksii ja ratkoo ristikoita. Ei haitannut kortteiluakaan, eikä ruuanlaittoa, eikä... Siis lähes vain sisähommeleita. 

Ihan vartavasten matkasimme keskustaan ostamaan Iltasanomien viikonvaihteen paksun lehden. Onhan se nyt niin välttämätön ostos, että! Vaan kehveli kyllä se vaikea ristikko ei ollutkaan vaikea. Melkein yhdellä istumalla sain tehtyä... No ei matka ihan hukkaan mennyt, onhan lehdessä paljon luettavaa ja kauniita kuviakin pilvin pimein :)

Ja joskus ne helpotkin ristikot ovat mukavaa ajankulua, kuten esimerkiksi junamatkalla.

3 kommenttia:

  1. Kaunis ja väri on onnistunut hyvin!

    VastaaPoista
  2. Such a beautiful background!! I'm so glad you joined us at the Sugar Creek Hollow, background challenge! ((hugs)) Rebecca

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!