Lukijat

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Harmaita ATC-kortteja kaksittain ja kolmen joukkoon...

Inspiration haastaa 4  Kirjaimet H ja I, väri HARMAA
Kiireisille katsojille yhteiskuva tekemistäni harmaista ATC-korteista
...ja sitten vielä erikseen, jos tahdot kurkata näinkin :)
'Harmaa hattu'
'Harmaa Iiris'
Kuten huomaat, en ole kovin nokkelia nimiä näille keksinyt, vaan tyydyin ilmaisemaan vain niiden haasteenmukaisen sisällön.

Molemmissa kirjeensisustaa taustapaperina,  ekassa myös raamina ja kulmina.Tokassakin kulmina. Molemmissa on kohollaan olevaa, ekassa rusetti, tokassa perhonen ja Iiriksen kukkaosa.

Tuo neitokainenhan on saatu Askartelupajan haasteeseen ja sitä on lupa uusiokäyttää.
***
Huomasin vasta nyt, että perhoskorttini on valittu kolmen parhaan joukkoon It's all about Vintage and Beauty #64. WOW! Ja kiitos!
Sunnuntai ei ole kovin suloinen sään suhteen. Harmaat pilvet, kai haasteen takia? peittävät tiiviisti taivaan, eikä aurinkoa ole edes pilkahdellut. Tuuli sentään on hippusen hyytynyt, eihän sekään aina jaksa?

Kukkien kastelussa vierähti tuttuun tapaan puoli päivää. Ne kun tykkäävät uiskennella pesuvadissa kolme ja neljä ruukkua kerrallaan vartista puoleen tuntiin, riippuen milloin ehdin valumaan nostelemaan ja uudet tilalleen laittamaan.

Samalla kun kukkaset uivat, voin tehdä muuta tärkeää. Paistoin aamupäiväkahville kroisantit ja samalla pellillä iltaherkuksi pasteijoita muutaman. Ruokakin muhi uunissa: makaronilaatikkoa. Sain siis aika lailla aikaan samalla kertaa! 

Korttejakin tein, totta kai. Mukava tilaus sai intoutumaan niin, että tein myös pakettikorttejakin varalle, tilauksen lisäksi. Ja kortteja varastoon, tai ainakin aihioita, joista illan mittaan syntyy toivon mukaan valmiitakin.

Äitienpäivät lähestyvät ja sitä ajatellen olen väritellyt kuvia ja tulostanut toisia ja etsinyt jos jonkinlaista härpäkettä koristeiksi. Työpöytä on peittynyt tavaroiden alle ja yhden kulmakoristeenkin ehdin hukata joksikin aikaa juuri kun liimailin niitä korttiin. Katastrofi, kun ei niitä ollut ylimääräisiä.
Onneksi kulma löytyi hetken kuluttua lattialta, selän takaa! Miten se sinne oli leijunut?
Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille täällä pistäytyville! Ja vinkiksi: SAA kommentoida :) Käyn kurkkaamassa jokaisen kommentoijan blogia ja jos en kamalan kiireinen ole, myös kommentoin käydessäni. On kiva löytää uusia kortteilublogeja ja kiva käydä vanhoissakin!

5 kommenttia:

 1. hurmaavaa harmaata! Harmaan ei tarvitse todellakaanolla synkkyyteen johtavaa.
  Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Tervehdys!
  Pitkästä aikaa olen pöytäkoneella ja pääsen kommentoimaan blogeja (Ipadillani se ei jostain syystä onnistu). Olen kyllä ahkerasti seurannut ihastuttavien korttiesi ilmestymistä blogiin. Eritoten silmääni hivelee tuo alempana oleva kukkasityttö vintage kortti.
  Kostea ja harmaa maanantai aluillaan taidanpa lähteä työhuoneelle. mukavaa päivää sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Todella hienot kortit, tykkään.

  VastaaPoista
 4. Kauniit ja tyylikkäät kortit.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!