Lukijat

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Äidille ruusuja roppakaupalla

It's all Vintage and Beauty #66   Shabby Chic - Romanttista, kulunutta...
To Mum!
Leimailin valkoiselle kartongille kukkaniittyä joka sivulle. Seuraava, ruusuinen paperi nettilöytö,  kuten tyttönen ruusuineenkin.

Valmiit kulmat vauvasetistä. Perhoset lävistin, mustetin punertavalla ja koristelin pienillä timanteilla. Ruusuja Äidille kaikkien äitien ikiomana päivänä.
***
Toinen Pääsiäispäivä. Tuulee kovasti mutta aurinko paistaa lämpöisesti. Istuskeltiin syömässä kesäkeitaalla. Toisen kerran tänä vuonna jos lasketaan Uuden Vuoden yön herkuttellut, menihän se sentään puolisen tuntia tämän vuoden puolelle :)

Armaani grillasi makkaroita, minä valmistin kotosalla vihanneksia lisukkeeksi ja vein foliovuokassa liinojen sisällä paikalle. Ihan mielikseen siellä istuskeltiin ja nautittiin olemisesta. 

Muu aika on mennytkin työn touhussa. Minulla se helpompi, keveämpi ja hauskempikin työ, eli kortteilu. Tämä päivä ihan vain yhtä korttia tehden. On nimittäin lähestymässä lapsenlapseni lapsosen kaksivuotissyntymäpäivä! Siinä olikin miettimistä, millaisen kortin sen ikäinen haluaisi. Ja kun sitten sain idean jos toisenkin, oli kokeiltava, voiko  tai osaanko tehdä.

Haveriltakaan en välttynyt. Laitoin glossya ilmapalloihin ja sitten unohdin, ettei sen paperin päälle kannata mitään laittaa lähimpään tuntiin, pariin. Ihan kevyesti vain laskin yhden rasian käsistäni ja ilmapalloissa oli kuopat... No se ei sentään projekta kaatanut, hidasti vain. Nyt uutukainen kortti on jo koristellussa kuoressa valmiina huomenissa postitettavaksi.

Huomenna siis kaupoille jälleen peräkärryn kera ja samalla matkalla roskat niille tarkoitettuihin paikkoihin viemään. Ja ruokaakin, ihme kyllä on ostettava, vaikka jääkaapissa on toki mämmiä ainakin :) Siitä tuskin on ihan pääruuaksi.

Oikeastaan pitäisi olla syömättä näiden mässäilyjen jälkeen mutta kun en ole niitä ihmisiä jotka tykkää itseään kiusata, en sentään niin radikaaliksi heittädy, katsonpa vaan vähän tarkemmin mitä lautaselle ja ennenkaikkea mitä suuhuni laitan. Vihannekset kuulostavat (ja maistuvat) tosi hyvältä vaihtoehdolta.

Ja huomennahan on liikuntaakin luvassa eli iltapäivätanssit.

3 kommenttia:

 1. Taas niin ihana ja suloinen kortti! Kauniit paperit ja ihanat koristeet! Kiitos kun osallistuit haasteeseni It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 2. It's a verry loveley Card.
  Tanks for sharing withs us it's all about the vintage.
  Gr. Meggi

  VastaaPoista
 3. It is super nice wawww ♥

  Thanks for joining us at It’s all about the vintage and beauty♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!