Lukijat

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Äidille ruusuja (ja purkamisasiaa)

Everybody-Art-Challenge 273   Puncht Corner - Lävistetyt kulmat
Mothers Day
Kaunista raitapaperia alimmaisena. Siinä samoja sävyjä kuin ruusukuvassa. Ruusut raamitin leikkaamalla kuviosaksilla valkoista paperia.

Valkeat kulmat ja paperipitsi saatu Merisiniltä. Niitä koristelin puolihelmillä. Samoin helmen sai koristeekseen lävistämäni valkeat perhoset jotka liimailin päällekäin.
***
Palmusunnuntain rauhaa! Ulkona satelee ripeksien vettä. Välillä niin harvakseen, ettei ole ihan varma sataako edes :) No kastelee se ainakin jos on pitempään ulkona, kuten armaani, joka on jatkanut ulkoeteisen purkamista.

Nyt ei rapuilla ole enää kaiteita, eikä seinissä mineriittilevyjä! Alta paljastui vinottain naulattua lautaa. Näyttää minun silmääni niin kauniilta, että ehdottelin jos vaikka jätettäisiinkin tuollaisenaan paikalleen. Ai mutta mehän halusimme isomman eteisen johon mahtuisi kaappeja ja ikkunat pihaan päin ja...

Siispä pysytään alkuperäisessä suunnitelmassa. Mutta kauniilta laudat näyttävät näin, eikö?
Pihasähköt on jo siirretty pois purettavasta osasta väliaikaisesti sisemmän ulko-oven viereen. Iltaisin on sen verran pimeää, että pihavaloja tarvitaan. Kätevästi se kävi kun on ihka oma sähkömies aina paikalla :)

Minuakin on sen verran tarvittu, että kannoin eteisen kaapin sisällön työhuoneen lattialle ja lakaisin sitten kun kaappi oli kannettu samaan huoneeseen, lattian ja työntelin jätesäkkiin kaiken puretun roskan. Sitten vaan kaikki työkalut takaisin kaappiin.

Äitienpäiväkortteja aina vaan. Jotkut syntyvät kuin itsestään, toisia pitää houkutella ja maanitella valmistumaan. Joistakin ei kerta kaikkiaan tule korttia vaikka kuinka yrittäisi. Kummallista, ei vaan? Korteilla tuntuu olevan ihan oma, vahva tahto. Ne määräävät millainen on lopputulos, ei suinkaan minun näkemykseni!

Kakkukahveja riittää tällekin päivälle. Hyvä!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!