Lukijat

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Viulut soi ja aika pysähtyy

It's all about Vintage and Beauty #63    Käytä pitsiä - Use Lace
Happy Anniversery
Häävalssi soi viuluin ja huntu oli valkoinen. Siitä on jo kauan mutta yhä vain sen hurma säilyy muistoissa...
Alimmaisena tapettia jota laitoimme seinään rempatessa. Paljon siitä ei näy mutta värit sointuvat kortin kuvaan. Beessiä, kulta ja  hopea kukkia. Tosi kaunis seinassä.

Vintage kuva on kukkapaketin paperia. Liimasin sen ensin kartongille, on niin mahdottoman ohutta, sitten koristin yläreunan kapoisella luonnonvärisellä pitsillä. Lisäkoristeina kahta kokoa paperikukkia. Niihin sipaisin sekä punertavan ruskeaa, että mustaa leimaväriä. Keskustoina puolihelmet.
***
Kun  nyt alakerran huoneet ovat valmiit, siirryttiin yläkertaan. Pienemmästä huoneesta sieltä tapettia poistettiin jo jonkin matkaa. Minä enimmän aikaa alakerrassa irrottelemassa suojapahveja, lakaisemassa ja lopuksi vielä pesin lattiat. Nyt passaa ihailla omien kätten töitä!

Kahvitauot ja ruokatauko sujahtivat mukavasti työn lomassa. Kun kauppa on vieressä sieltä on kiva hakea juuri paistettuja herkkuja! Kahvivieraankin saimme päivää piristämään. Onneksi olin ostanut myös keksipaketin ja pullapitkon!

Iltapäivä ja osa iltaa tanssahdellen Teboililla. Mies Mikkelistä oli koko orkesteri. Soitti haitaria ja paineli nappuloita ja kuulosti kokonaiselta orkesterilta. Kun vielä lauloi hyvin ja tuttuja vanhoja hyviä kappaleita, ei ihme, että väki viihtyi! Jalat hellinä kotiin. Hyvää kuntoilua.

3 kommenttia:

 1. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  elma

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniisti musteutetut kukat ja ihanan romanttinen kortti! Kiva, kun osallistuit haasteeseemme!

  VastaaPoista
 3. thank you for sharing this nice card with all abbout the vintage and good luck.

  lg.megi

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!