Lukijat

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tulppaaneja, narsisseja, kukkia monenlaisia ja voitto

Allsorts Week 248   Spring is coming - Kevät on tulossa
Neitokainen vetää verhot ikkunan edestä ja kas! kevät on tullut. Koko pihamaa täynnä tulppaaneja ja portailta löytyy vielä kukkapuska. Kevätkukkia nekin.

Kaunis tulppaanipaperi on ikivanhasta lehtiöstä jossa vielä pari paperia oli jäljellä. Kannattaa aina silloin tällöin siirrellä ja selailla pinoja :) Neitokainen netistä samoin kukkakimppu, jonka leikkelin ääriviivoja pitkin irti varsinaisesta kuvasta ja kohottelin tarroilla kuvan päälle.
***
Huomasin arpaonnella voittaneeni Sketchy Color-haasteessa! Tosi kiva juttu voittaa pitkästä aikaa. Edellinen voitto meni pieleen kun en saanut millään ilveellä yhteyttä en sponsoriin enkä edes haastesivun ihmisiin niin, että olisin voinut saada voittoni. Toivon mukaan nyt onnistuu.
***
Remppaa on tehty nyt kaksi päivää, eikä loppu edes häämötä! Paljon työläämpää ja enemmän aikaa vievää tuntuu olevan. Pitää poistaa 50-luvulla tapetoitujen huoneiden seiniltä entiset tapetit, ennenkuin voi mitään muuta tehdä. Ja tietty jo sitä ennen armaani irrotti kaikki pistorasioiden kannet ja lattia- ja kattolistat ja lukuisan määrän nauloja yms ripustusvälineitä.

On siis kasteltu ja raaputettu ja kasteltu ja revitty ja kasteltu ja... Yksi huone on valmis ja toista  pienempää aloitettu. Siinä tuntuvat tapetit olevan vielä tiukemmin kiinni kuin ensimmäisessä. Vai liekö voimat jo ehtymään päin...

Komeilta seinät näyttävät sitten kun niistä on raavittu pois kaikki! Hohtavan valkeat ja äkkiä katsoen ihanan sileät. Voisin melkein jättää ne sellaisiksi :)

Hauskaa hommaa kahdestaan kun ei ole kiirettä vaan voimme pitää taukoja aina kun siltä tuntuu. Taukoiltu siis on ihan omiksi tarpeiksi ja kun kauppa on ihan vieressä, olen sieltä herkkuja hakenut iloksemme. Pitäähän joka retkellä olla ainakin hyvät eväät, eikö?

1 kommentti:

  1. Kaunis kukkakortti, just sopiva paperi löytyikin.
    Remppaa tässä itsekin suunnittelen.
    Kiitos osallistumisesta Allsorts haasteeseen;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!