Lukijat

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Tulppaaneja mustasta mullasta

First Tulips
Aika musta tuli kortista varsinkin minun kuvaustaidottomuudellani :( Luonnossa musta korostaa kukkien heleyttä.
 
No joka tapauksessa, digileimakuva  (Stitcy Bear) voittona saatu ja usein käytettykin. Värittelin sen ProMarkereilla ja mustutin hiukan reunoja. Taustalla pari palaa valokuvasta jossa pajunkissoja sakeanaan hangessa kasvamassa. Alla vaalean keltaista paperia jonka revin reunoistaan ja kohokuvioin ja tummensin.

Samasta vaaleankeltaisesta stanssasin kukkien alle yhden raamituskuvion ja mustasta hiukan isomman samanmallisen. Perhonenkin kohokuvioitu, tuo alin ja päälle musta pienempi ja pari neliön mallista timanttia selkään.

Ajattelin tätä Pääsiäiskortiksi, saa nähdä tuleeko siitä sellainen...
***
Eilen tanssaamassa iltapäivällä. Porukkaa taas tupa täynnä. Vakioporukan lisäksi jokunen muualtakin eksynyt piristi joukkoa.

Leikkasin pelakuut alas ja laitoin pistokkaita juurtumaan pariin purkkiin. Toiveena tietenkin iso kasa uudenuutukaisia ja entistä ehompia entisiä pelakuita kesäksi ulkoeteisen ikkunoille!

Ulkona paistaa aurinko siniseltä taivaalta mutta tuulee kylmästi. Kävin kokeilemassa joko kukkapenkki antaa kaivella kolosia mutta tuntui olevan umpijäässä! Olisin laittanut pari joululta jäänyttä sipulia maahan ja murheenkryynini, sen jouluruusun kuolleelta vaikuttavan lehtikasan...

Odoteltava on vielä, ei auta.

Koska ulkona ei oikein viihtynyt tuulen takia, ehdin kortteilemaan ja järjestelemään työpöytää. ei siis aika mennyt hukkaan :) Laitoinpa lihakeittoakin johon kuorin perunan ja lisäsin pakastejuureksia valmiiden lihojen lisäki, nekin vain paloittelin.

Tuli sunnuntaiski ostettua ja valmistettua kasslerpaisti ja siitä on sitten syöty monta kertaa! Kuten nyt viimeisistä rippeistä tuo keitto. Karlanpiirakan kera makoisa ja täyttävä ateria.

2 kommenttia:

  1. A wonderful card, I just love tulips! Thanks for joining us at Sketch Saturday!
    ;-) Alex H.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!