Lukijat

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Tulppaaneja ja perhosia

Passion for ProMarkers Week 236   Make it Digital - Jotain digitaalista
Happy Easter
Digital image from Stitchy Bear
Maaliskuu alkaa ja katseet kääntyvät jo kevääseen ihan tosissaan. Ensimmäinen kevään juhla on Pääsiäinen joten siihen kortti.

Digitaalista on tuo tulppaanikuva, valitsin sen voitoksi Stitchy Bear sivustolta aikoinaan.

Käytin samaa ideaa kuin edellisessä kortissa, eli lävistin isot perhoset ja niiden reikiin laitoin pienemmät, tällä kertaa ihan pienet, perhoset päälle. Tosin kaksi perhosta lävistin vielä erikseen keltaisestakin, että sain tekstin molemmin puolin samanlaiset. Perhosten selässä pikkuruiset timantit.

ProMarkers: Meadow Green, Forest Green, Lime Chest, Yellow, Gold.
***
Maaliskuu! Uskomattomat talvikelit sen kun jatkuvat ja nyt alkaa jo sydän sykkiä keväälle :) Linnut ovat aivan innoissaan ja joka puolella kuuluu sirkutusta. Fasaaniuroskin kiljahtelee siihen malliin, että kevättä rinnassa silläkin. Muita fasaaneja ei koko talvena ole näkynyt kuin tuo, ilmeisesti viime kesän poikapuolinen. Sen verran kaitanen on malliltaan, että tuskin on kovin vanha vielä.

Eilen vein matot ulos, kun aamusella oli pakkasen puolella. Mattotelineenä ja tuuletukseenkin käyttämäni puukeinu oli kuiva joten siihen ja ison koivun oksille ripustelin niitä tuulettumaan. Sillä aikaa panin hyrskyn myrskyn ja kohta koti kiilteli ja tuoksui puhtaalta!

Kyllä ulkoilman raikkaus on paras hajuvesi!

Tänään sitten uuden kuukauden alkamisen kunniaksi huiskaisin ulkoilman raikkaat petivaatteet vuoteeseen. Niitä tosin pidin ulkona vain puistelemisen verran. 

Urheilusta ei olla päästy rauhaan vieläkään. Tuskin saatiin Olympialaiset kunnialla tuijotettua kun jo Salpausselän kisat pasahtivat ruutuihin! On niitä nyt katseltu vaihtelevasti. Elikkäs ruoka- ja kahvitteluaikoina. Keittiönpöytä, jonka äärellä normaalisti aterioimme on lastattu viikonvaihteen Iltalehden eri osioilla, päivälehdellä ja muutamalla ristikkolehdellä... 

Kaupassakin käväistiin ja apteekissa. Ostin silmätippoja kuiviin silmiin. Olen kai liikaa tuijottelemassa näyttöpäätettä kun iltaisin silmissä tuntuu hiekka. Tai johtuisiko kuivuus ihan vaan siitä, että olen tosi kuiva tyyppi, mene tiedä :)

3 kommenttia:

 1. Upea kortti.

  Minunkin oli pakko ostaa kevätesikko eilen. Meillä on lunta 5 cm, mikä on tosi vähän. Tämä kevät on todella ihmeellinen.

  VastaaPoista
 2. Love your image. Tulips are my favourite flowers. Love the spring feeling you have catched with your card too. Thanks for "making it digital" and playing with us this week over at PFP.
  Love n Hugs
  Marie

  VastaaPoista
 3. Super card, Loreal! Your colours and design are wonderful! Thanks for joining us at a Passion for Promarkers, Juliexx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!