Lukijat

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ruusunen aukkokortissa

P*skarteluhaaste #223   Aukkokortti
To You
Iso ruusu kurkkii stanssatusta aukosta. Seuraavalla koolla stanssasin aluspaperin, että sain raamit kukkaselle. ei ihan kohdalleen sattunut mutta ei kai haittaa... 

Kuvassa harmahtavat alueet ovat hopeakartonkia, eli alimmainen, raamit ja nuo nauhat. Tekstipalasten alle laitoin vihreää toistamaan lehtien väriä.

Ainoa perhonen jossa sopivasti hopeaa, löytyi metallifolioperhosten joukosta. Kokeilin lävistää hopeakartongista mutta se on liian paksua, eli ei onnistunut. Tuo valmisperhonen näyttääkin sopivan ihan hyvin korttiin.
***
Savonlinnassa käväisemässä.Tiimari oli jo lopettanut mutta sekä Suomalainen Kirjakauppa, että Info Kirjakauppa olivat lisänneet askartelutarvikkeiden tarjontaa, joten ei tyhjin käsin tarvinnut kotiin tulla :)

Kiertelin kirpparit, toiselta löytyi pusero. Kaupoista katselin pitkiähousuja mutta ilmeisesti ei yksikään valmistaja ole osannut kuvitella ostajaksi lyhytjalkaista, leveäperäistä mutta vyötärön omaavaa naisenpuolta. Kaikki tusinan verran malleja kokeilemani olivat joko matalavyötäröisiä, jolloin peffa vain puoliksi pöksyjen peitossa, tai sitten takamus mahtui mutta vyötärölle sai pujottaa pari nyrkkiä... :)

Niiltä osin tyhjin käsin. Kokeilin toki kun vauhtiin pääsin myös paria hamosta ja lukuisia puseroita, mutta niistäkään ei löytynyt juuri sellaisia jotka olisivat olleet 'minun näköisiäni'.

Herkku-Pekassa herkuttelin sydänleivoksella. Siinä leivospohja oikein kirpakan hillon kera ja päällä suklaamoussea ja aprikoosihillosydän. Koko komeus sydämen mallinen ja syntisen hyvän makuinen!

Koko päivän paistoi aurinko, eikä tuulikaan haitannut. Paljaspäin ja käsin ja enimmän aikaa takkikin auki viiletin kaupasta toiseen. Tosi lämmintä ja keväistä.

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti.
    Minäkin suuntaan Joensuuhun ja tietenkin kirpparille. Varaan paljon aikaa, koska monesti kun tarpeeksi lonehtii, löytää parhaat aarteet.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!