Lukijat

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ruusuja naisille

Amalian haasteet maaliskuu: Ruusuin ja kukkasin
For all those wonderful Ladies
Olkoon tämä kortti, samalla kun se osallistuu Amalian haasteeseen, myös kortti kaikille ihanille naisille huomisen kunniaksi.

Kohokuvioin läpinäkyvän harmahtavan vihertävän vellumin koukeroilla ja kukkasilla. Tuota vellumia olen säilytettellyt jo kauan kun ei mihinkään oikein sellaista sameaa ole tarvittu. Nyt hoksasin, että sitä voi kohokuvioida.

Sipaisin tummanvihreällä mustetyynyllä pintaa ja simsalabim se muuttui vihreäksi!

Ruusukuva netistä ja sen taakse kohokuvioin samoilla koukeroilla mustan kartongin. Musta kartonki myös  raamituksena. Ihan kaikkein alimpana on tapettia jota pelastin remontista muutamia palasia ihan kortteja ajatellen. Tapetti on kohokuvioitu raidalliseksi eripaksuisilla ja -värisillä, lähinnä beessi ja ruskea, langoilla.
 
Haasteeseen haluttiin kukkia ja ruusuja ja tuosta kohokuvioinnissa pari kukkasta löytyy. Sai myös olla jotain omatekemää kukkaa joten toivon mukaan omaksi tekemiseksi lasketaan mankelin kammen pyöritys...
***
Eilen tanssimassa ja tänään kaunistautumassa kampaajalla. Olisi toki saanut olla päinvastoin! Ei itse papiljoteilla vääntämällä saa niin nättiä kampausta aikaiseksi. Vaan onneksi kelpasin siltäänkin :)

Ei siis remppaa tänäänkään. Mukavasti aika kului kampaajan lisäksi myös Kirjastossa, jossa ehdin lukea jopa muutaman lehdenkin, sen lisäksi, että etsin kirjoja luettavaksi. Kaupasta täydennystä kaappeihin ja kotiin leivoskahveille, vähän etuottona huomiselle naistenpäivälle.

Suosikkikonsulenttimme oli myymässä tarjoomuksiaan, sieltä herkut kahvipöytään :)

Nyt sitten vaan laiskotellaan ja nautitaan. Huomenna on sitten toinen komento, eli remonttihommelit kutsuvat. Minulla kotipäivä vieläkin. Olen ajatellut käyttää sen ihan vaan siivoamiseen kortteilua unohtamatta!

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti ja hyvä idea tuo vellumin kohokuvioiminen. Mukavaa naistenpäivää sekä askartelun iloa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Loistoiea tuo tausta! Tosi kaunis kortti :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!