Lukijat

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ruusuisesti tapetin kera

Passion for ProMarkers Week 237   Flowers - Kukkia
Some self-drawn Flowers on wallpaper
Piirtelin kukkia kun ajattelin ottaa niillä osaa toiseen haasteeseen mutta aloin katumaan... Tähän korttiin ne sitten joutuivat kun kukkia kerran tahdottiin. Alimmaisena rempassa irrotettua tapettia. Raidoiksi tapettipalaset pystypäin antamaan eloa. Kukkien ylle lisäsin paljon kimalletta, keskustoiksi kasapäin :)

Kukkasien alla pala tapettia ja sitten lilaa paperia yllänsä kultatähtinen vellumpalanen. Koristeperhoset nettilöytöjä. Luonnossa tapetti on beessimpää ja matsaa paremmin noihin perhosiin.

ProMarkers: Blossom, Rose Pink, Lilac, Meadow Green, Forest Green (and lots of Glitter!)
***
En sentään vuoteeseen aamiaista saanut (enkä edes tahtoisi!) vaikka onkin naistenpäivä. Minulla kun on niin kultainen armas, että hän tekee aamiaisen aina joka päivä ja sitten vasta herättää kun on valmis ja aamulehti haettu! Siispä tänäänkin herkuttelimme hänen valmistamansa pekoni-muna-piirakka-aamiaisen.

Siitä saatiinkin puhtia pitkälle päivään.

Armaani lähti maalaamaan remppapaikalle ja minä jynssäsin kylpyhuonetta säihkyväksi. En tietenkään koko päivää :) Vaan olin sen ottanut asiaksi, kun en viikolla ehtinyt. Korttejakin syntyi , tottakai ja kuviakin niistä otin heti kun aurinko pilkisti pilvien takaa.

Aamusella satoi vettä ja päivällä räntää. Iltapäivällä aurinko sitten tuli juhlimaan kaikkien naisten päivää :)

Jo eilen illalla ja varsinkin yöllä tuuli kovissa puuskissa. Sähkötkin katkesivat pieneksi aikaa aamuyöstä. Siihen herää kun meillä on yövalo joka siis sammui ja kohta syttyi uudelleen. Koko päivän on tuuli vinkunut nurkissa ja kolistellut kattopeltejä.

Kyllä tällä mäellä saisi aika lailla sähköä jos olisi oma tuulimylly! Aina tuulee, vaikka muualla olisi tyyntäkin.

Silloin tällöin sitä tuumaillaan, että jos sellaisen hommaisi jauhamaan. Näillä sähkön hinnoilla se tuntuu aina vain enemmän ja enemmän houkuttelevalta vaihtoehdolta...

1 kommentti:

  1. What a pretty card. Love the sparkle on the fab flowers. Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week.
    Hugs,
    Andie xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!