Lukijat

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Perhosia, perhosia

Passion for ProMarkers Week 238   Butterfly Kisses - Perhosen suukkoja
It's all Vintage and Beauty #64   Maskaus - Masking
Masked Butterflies plus one 3D
Perhosten lentelyä odotellessa on kiva tehdä kortteja joissa ne lentelevät oikein parvena. Artemion leimasimella leimailin maskia käyttäen perhosia osittain päällekkäin  ja yhden vielä eri paperille, jonka leikkelin ääriviivoja myöten ja laitoin 3D tyyliin keskimmäisen perhosen päälle.

Värittelyt vähän sinne päin kuin yritin. Mutta kuten niin moni Olympialaisissa hiihtänyt suomalainen haastattelijalle sanoi: Parempaan en pystynyt...

Alimmaisena vihreä paperi raamina, sitten hopeakukkainen musta tapettipalanen ja leimakuvan alla taas vihreää paperia raamina. Valmis tekstibanneri kultakirjaimin onnittelee.

ProMarkers: Meadow Green, Forest Green, Coral, Orange, Yellow, Gold, Blush, Oatmeal, Barry Red and as usual, lots of  Blender :)
***
Kakkuja syöty oikein olan takaa. Oli nimittäin neitokaisen 12v synttärit ja kakkuja oli tarjolla useita kaiken muun hyvän lisäksi!
 
Matkalla piti käydä Plantagenissä. Kas kun Lappeenrantaan ei kovin usein tule ajeltua. Sieltä orkideamultaa ja ruukku sekä muutama gladioluksen mukula.

Ja tietenkin synttärisankarin äidille orkidea myös. Ihan outo väri minulle, eli sininen. Sitä ei todellakaan voinut vastustaa! Upea!!

Kotimatkalla vielä rautakauppaan poikettiin ja vihdoin viimeisiinkin huoneisiin tapetit löytyivät. Samaa värimaailmaa ja jopa hopearaitaakin niissä kuten alakerran tapeteissakin. Eri kuviota vaan. Saa nähdä sitten miltä näyttää seinissä. Se on aina jännitysmomentti. Rullalla ja kuvissa voi näyttää niin kovin erilaiselta.

Nyt tiskikone laulaa taustalla ja uunissa humisee tuli ja voin asettua aloilleni ja nauttia suloisesta sunnuntaista mainitsematta lainkaan kamalaa valkoista ainetta jota heti herättyä lakaisin rappusilta paaaaksun kerroksen ja jota armaani ensitöikseen linkosi ...

Joka tapauksessa hyvää sunnuntai-iltaa!

12 kommenttia:

 1. Nuo perhosethan ovat kuin kiiltokuvia. Oikein piti palata takasin tarkistamaan, ettäkö olet itse värittänyt. Olenhan kyllä aina ihaillut piirustus taitoasikin. Aivan ihania, hienot värit.
  Korttikin on huomenna lähdössä.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava kortti. Kaunis! Kiitos osallistumisesta Vintagehaasteeseen sekä onnea arvontaan=)

  VastaaPoista
 3. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 4. Voi jestas kun on kaunis ja todella ihana kortti! Niin upeat perhoset! Kiitos kun osallistuit haasteeseen, onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 5. A very striking card. Your backing paper really makes your butterflies pop. Beautiful shading. Thanks for joining in with our 'Butterfly Kisses' at PFP this week, and good luck
  Eileen x

  VastaaPoista
 6. wow, it´s spring!! it´s a very beautyful creation! this masking from the backround ist great.
  thanks for sharing with the it´s all about the vintage-challenge and good luck.
  hope see you again.

  glg meggi

  VastaaPoista
 7. This masking ist so beautiful. Thank you for joining us at It's all about the Vintage.
  Hugs Elfi

  VastaaPoista
 8. Ihana, ihana, ihana! Kiitos osallistumisestasi vintagehaasteeseen!

  VastaaPoista
 9. Tämä on niiiin kaunis!!
  Kiva, kun osallistuit Vintage and Beautyn Maskaus-haasteeseen!
  Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 10. Voi mikä ihana kesäinen unelma!! Upea asettelu ja väritys huikean kaunista! Kiitos, että osallistuit It's all about the Vintage and Beauty haasteeseen ja onnea arvontaan! :)

  VastaaPoista
 11. Onnee!ja tykkään tosi palkon ihanat värit ka asettelu!.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!