Lukijat

torstai 13. maaliskuuta 2014

Luistellen mutta vain kortissa

Inspishaaste 22 Maaliskuu   Talviliikuntaa -Winter Sport
Three Sweeties 
Hyvät ystävykset luistelemassa. Ja herrasmies osaa kyllä arvostaa kauneutta kun sitä kolminkertaisesti on tarjolla :)
 
Alimmaisena näytepalanen tapettia, siinä kuviota jotka voisivat olla vaikkapa luistimenjälkiä. Kakkupaperi netistä löytyneen kuvan alla. Ainoana koristeena hopeinen pieni rusetti. Tapetissa  kun on hopeanvärinen pohja.
***
Tänäänkin raaputtelemassa pois entisiä tapetteja. Isossa huoneessa on paljon seinäpinta-alaa ja tapetit tosi tiukassa. Myöntää täytyy, että tekniikka on hiukan hakusessa vielä(kin). Armaani on paljon nopeampi ja tehokkaampi näissä hommeleissa. Minun puolustuksekseni on sanottava, että olen vähemmän tapetoinut ja vielä vähemmän irrotellut tapetteja kuin hän.

Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, että olen joka hommassa sellainen kaikki heti valmiiksi samantien, enkä oikein ole  koskaan hoksannut rauhallisen ja pitkäkestoisen tekemisen ideaa...Sain raaputella ihan itsekseni, kun armaani hioi ja paklasi ja maalasi valmiiksi raaputtamaamme pienempää huonetta, siksi isompi huone ei valmistunut vielä tänään.

Aurinko paistoi tänäänkin kauniisti ja lämmitti niin hyvin, ettei uunia tarvittu ollenkaan! Siispä jäi enemmän aikaa kortteiluun ja lukemiseen ja laiskotteluun :) Nyt tulee muiden kiireiden takiaremonttitauko viikonlopun yli, joten ehdin ehkä pestä pyykkiäkin ja vähän imuroida huomenissa. Näin ainakin nyt olen suunnitellut.

Voi tietenkin käydä niinkin, että istun kiikussa ja kuuntelen linnunlaulua :)

2 kommenttia:

  1. Minä käytän myös kaikki siistit ja puhtaat tapettipalat askarteluprojekteissa. Hyvää tavaraa ja erinomaista kierrätystä. Sitä paitsi seinästä revityt ovat notkeampia käsitellä. Remppaintoa
    ja nautintoa sinulle ja miehellesi!

    VastaaPoista
  2. Onpas kaunis kortikuva ja siitähän saa tehtyä vain ihanan kortin sinun taidoillasi. :)
    Kiitos mukaan tulosta Inspishaasteeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!