Lukijat

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Lontoota lapsoselle

Korttisirkus haaste #13   Lapselle 1-10v
Synttärionnittelut
Tein kortin Mo Manningin Freebiestä, siksi tekstikin lontooksi. Taustapaperissa se oli sopivasti jo valmiina. Siinä myös keväisiä tulppaaneja, tosin hyvin kalpeanvärisinä mutta halusin digileimakuvan olevan pääosassa.

Kuvan alla ikkunakuvio josta tosin näkyy vain viherjät reunukset. Paperi on pyörinyt iät ja ajat pöydällä... Hopeisia perhosia juhlan kunniaksi siellä täällä kortissa.
 
Laitan kortista kuvan myös Facebookkiin klubisivulle 
***
Keskiviikko meni humputellessa Savonlinnan kevätmarkkinoilla. Paljon olisi ollut tarjolla ostettavaksi mutta viisaasti pitelin rahapussia tiukasti silmällä :) En sortunut tuoreeseen lakuun, joka on intohimoni, en edes vilkaissut kuin kahdesti pikkumunkkeja joita paistettiin paikan päällä, enkä edes kahvikojuun eksynyt!
 
Vaan kävin sentään siskon kanssa kahvilla Herkku-Pekassa, myönnetään. Olihan siellä herkkuja jos toisiakin, kuten aina, eikä siellä sisällä satanut räntää kuten ulkona torilla. Siis melkein koko päivän satoi ja tuuli ja oli kylmää ja märkää!
 
Markkinat on kuitenkin markkinat ja siellä käydään satoi tai paistoi.
 
Torstai meni sitten valmistautuessa iltapäivätansseihin ja tanssittuakin tuli, kiitos kysymästä. Lohikontti oli pullollaan eli tupa täynnä porukkaa. Mikäs oli tanssatessa. Paitsi tungosta ja mustelmia...
 
Tänään sitten siivoilua, pyykinpesua ja kaikenmoista kodinkohennusta, kuten tavallista perjantaisin (tai lauantaisin tai...)
 
Sääkin parempi siltä osin, ettei lunta tupruta vaan silkkaa vettä sateli aamupäivän ja päivälläkin, kun kävin postilaatikolla (ei mitään!) ja hain puita.Piha on nyt paljas lumesta ja jäästä eikä lunta paljon muuallakaan näy, onneksi. Tuulee vaan yhäkin hurjissa puuskissa ja kolistelee kattopeltejä. Sitä lajia tuntuu riittävän nykyään lähes joka päivälle :( 

5 kommenttia:

 1. Upea kortti.

  Ihanaa, että noita iltapäivärtansseja vielä järjestetään. Olen jo luullut, että kaikki nämä ihanat vanhan ajan asiat katoaa tässä kiireisessä maailmassa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos osallistumisesti Korttisirkuksen haasteeseen:)

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti, Mo:n digikuvat on kyllä ihan parhaita lajissaan.

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti. Tykkään Mo:n kuvista. Itellä ei niitä ole enkä oikein osaa noita nettijuttuja

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!