Lukijat

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lapsonen ja lankarulla

Sugar Creek Hollow #81   Sew Fasionable - Niin upeaa (sanaleikki jossa sisältönä ompelu)
Hauska lankarullakuva löytyi netistä. Raamitin sen tummanruskealla. Punainen kukka on ohuttta vaneria, lehdet saatu aikaa sitten, enkä ole ihan varma keneltä...

Paperina kuvioillinen ompeleilla koristeltu lehden kylkiäinen. Alimmaisen aiheeseen sopiva paperi jossa siinäkin mittanauhaa. Napitkin valmiina paperissa!
***
Yläkerran pikkuinen huone teetti töitä oikein tosissaan. Tapetit kiinni seinässä kuin tauti :( No nyt ne on revitty ja osin maalattu ja hiottukin armaani toimesta. Minä aloittelin isomman huoneen tapettien poistoa. Helpointa oli irrottaa boordi. Sen liima oli haurastunut niin, ettei tarvinnut kuin tyrkätä kynsi reunan alle ja koko komeus alkoi irrota!

Tapettikin irtosi kun oikein vettä sienellä tuhlaillen hankasin päälle. Vasta pari neliötä irrotettu, eli huomenna jatketaan.

Teimme aika lyhyen päivän. Aurinko paistoi niin keväisesti, ettei sisällä tehnyt mieli koko päivää olla.Harmi vaan, että täällä maalla kovasta tuulesta ja auringonpaisteesta huolimatta, tie ja piha ovat kamalaa kurasoppaa! Kengät joka kerta puhdistettava vedellä ja harjalla ja rasvattava.  Paitsi ei tietenkään kumppareita :) Niille riittää hyvinkin kuralammikossa huuhtaisu. Kun kohta kuitenkin taas ulos rapakkoon menossa.

2 kommenttia:

  1. What a fun card with those happy background papers and that sweet vintage sewing image. Thanks for joining us at Sugar Creek Hollow.
    Hugs!
    Cec

    VastaaPoista
  2. Sweet image and great details! Thanks for joining us at Sugar Creek Hollow!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!