Lukijat

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kukkia ja kakkupaperia hiukan eri lailla

Leila mumman haaste #3   Käytä kakkupaperia - Use a Doily
Roses and Bows
Toivottavasti kakkupaperi leimattunakin käy haasteeseen? Käytin kahta erikokoista leimasinta. Iso keskustana ja pienellä taustat.

Koko paperin kohokuvioin ensin kiukuroilla ja sydämillä. Väritin taustaa vaaleanpunaisella ja pinkillä ja sitten leimailin kaiken päälle nuo kakkupaperit.

Ruusunkukkaset leimattu viidesti. Kolme niistä väritetty kokonaan. Keskimmäisen kokosin 3D tyyliin kohokuvioksi, kaksi muuta ovat litteitä. Markkeeraa kukkakimppua. Valmiita rusetteja ostin joskus ale-myynnistä ja nyt niillekin löytyi käyttöä :) Kolmin kappalein!
***
Hurja, jopa myrskyisä puuskatuuli, riepottaa mäkeämme ja tuntui tuo tuulevan muuallakin! Ovet lentelevät selälleen ulkorakennuksissa ja puupinojen päältä pellinpalaset. Kiikku keinuu raisusti ihan itsekseen ja pyykit kuivuivat parissa tunnissa ulkona naruilla.

Kävimme ostelemassa lisää tapetteja, paitsi ettei niitä ollut enää. Parikkalan Värissilmä tekee muuttoa ja kaikki tapetit on joko myyty tai siirretty jo uuteen paikkaan joka ei siis tietenkään ole vielä auki. Jää sitten ensi viikkoon, eli on mentävä merta edemmäs kalaan, tässä tapauksessa lähikaupunkiin tapettikauppaan...

Onneksi sentään Tokmannilta sai muita välineitä, kuten pensseleitä yms. joita myös tarvittiin lisää. Ostinpa pari lehtiötä paperiakin leimailuja ajatellen. On meinaan ainoa kauppa jossa vielä jotakuinkin säälliseen hintaan saa akvarellilehtiön.

Matkalla kahviteltiin kylässä ja pistäydyttiin ruokakaupassa. 

Kuten eilen kaavailin pesin pyykkiä ja imuroin koko huushollin. Uunipuitakin kävin hakemassa ja virittelin tulet kun tuo tuuli mokoma hujeltaa suoraan läpi ja jäähdyttää auringon lämmittämän talon alta aikayksikön. Ei ollut puhettakaan keinussa istuksimisesta. Olisin varmaankin jäätynyt sekunnissa!

Paksu parisängyn petauspatjakin lensi kuin höyhen maahan kun sen ulos vein tuultumaan! No hakkasin siitä pölyt ja kannoin sisään. Tuli ainakin vähän raittiin ilman tuoksua vuoteeseen :)

1 kommentti:

  1. Kyllä teit upean kortin KAIKKI MUKAAN haasteeseeni. Tykkään!!
    Kiitos Mervi ja mukavaa maaliskuun jatkoa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!