Lukijat

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kukkaneito

P*skarteluhaaste #226   Bingorivini: Vintage - Raita - Kulutettua
Flower Lady
Vintage on mielestäni ainakin kukkaisneitokainen. Kulutettua mallinukkekuva jonka ruttasin ja oioin uudelleen ja hivelin punaruskealla leimatyynyllä, että raidat tulevat paremmin esiin. Eli siinä on raitaakin ja lisää raitaa on alla olevassa paperissa.
 
Hiukan raitaisia ovat myös kulmakuviot, tapettitpalaset, niitäkin tummensin. Kukka kasattu neljästä ja jokaisen reunoja mustetettu, päällimmäisen, rutatun kukan, painoin suoraan punaruskeaan leimasintyynyyn kevyesti, saadakseni siihen kuviota.
***
Kertaalleen jo siivosin ja pesin lattiat remonttipaikalla mutta nyt kun kaikki pikkuviat ja muut parantelut on tehty, sain uudelleen imuroida ja laikaista ja pyyhkiä, eli loppusiivous. Ihan viho viimeinen ei tämäkään ollut, sillä siellä käyttämämme tapetit ja maalit kannetaan vielä komeroon kellariin ja aiomme myös haravoida nurmialueet ja kesällä on pensasaita leikattava ja...

Siispä jätimme kahvinkeittimen tykötarpeineen ja vähän muutakin tarpeellista, että on sitten helpompi pitää pausseja tekemisten välissä, eikä tarvitse kuljetella edestakaisin samoja tavaroita.

Vielä on piha niin täällä kotona, kuin remppapaikallakin kostea ja jäinenkin, joten odotellaan säiden lämpenemistä ja kuivamista.

On kiva ajatella, että tulossa on mukavia hetkiä haravoiden. Jostain syystä se tuntuu tuovan ihan oikean kesän lähemmäs.

Kovin keväisiä merkkejä näkyy kaikkialla luonnossa. Kukkapenkeissä alkaa vihertää jos jonkinlaista alkua ja jopa raparperikin on nostanut koholleen punaiset pallukat! Harvoinpa sitä ihmettä on nähty maaliskuussa! Ajellessamme kotiin päin näimme jo leskenlehtienkin aukaisseen kukkiaan!!

Sääihminen kertoi pakkasista ja kylmenemisestä mutta on tosi vaikea kuvitella kylmää kun aurinko paistaa huikean siniseltä taivaalta koko päivän!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!