Lukijat

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Korkkia, pahvia ja tapetteja kortissa

Passion for ProMarkers Week 239   Monochoromatic - Yhdellä värillä
 Brown shades: wallpapers (2!), kraft, cork and bronze (stars)
Ruskean sävyjä koko kortti! On kahta tapettia, toiselle kopioitu A Day for Daisies-digileimakuva ja toinen, kuviollinen alimmaisena. On palanen aaltopahvia nauhana ja kuvan alla korkkinen lasinalusta. Pronssinväriset tähdetkin toistavat ruskehtavaa skaalaa. Pikkuruinen rusetti vaaleaa beessiä.

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Coral, Sienna
***
Aurinkoinen lauantai ja tuulikin vain henkäili, paitsi nyt illasta alkaa taas näyttää mahtiaan puhallellen välillä oikein tosissaan. 

Kävelin mielikseni katsomassa, että kaikki on kunnossa kesäkeitaalla. Metallisen lapion kärjellä raaputtelin patiolta kuollutta kasvustoa tiilien välistä pois. Muuten kaikki siellä niinkuin pitääkin. Rantasaunalla hiljaista, ei edes joutsenten ronkkumista kuulunut. Tainneet lennellä lähijärville katselemaan onko muita tuttuja sinne lennellyt :)

Mäkeä oli kiva kävellä ylöskin päin kun aurinko paistoi selkään. Riisuin takin ja kävelin pari kertaa alas ja taas ylös. Eikös joku aikonut taloonsa rakentaa portaat jotka eivät johda mihinkään? Miksipäs ei mäkeäkin voisi kävellä ihan vaan huvikseen ylös ja alas? Olematta menossa minnekään...

Pihassa kurkin kukkapenkkeihin. Ovenvierustan pyörylöistä pilkisti tulppaanien lehtikeihäitä lumesta! Kunhan eivät vain paleltuisi yöllä. Muuta elämää ei näkynyt. Vähät jäljellä olevat lumet ovat kukkapenkeissä. Muuten piha on paljas - ja kurainen.

Lakaisin ulkorappuset ja ulkoeteisen ihan vaan ollakseni ulkosalla. Ulko-oveakin pidin sen aikaa auki, että ilma vaihtuu ja ulkoeteinen saa tuulettua kunnolla pitkän talven jälkeen.

Aika lailla risuja ja isompiakin oksia oli tuuli viskellyt pihalle, niitä keräilin joutessani ja viskoin kasalle. Ei millään olisi tehnyt mieli sisälle! Välillä olin ihan hihattomalla mekolla, että käsivarret ja jalat alkaisivat tottua aurinkoon :) 

Olisipa aina näin kaunis ilma!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!