Lukijat

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kolosia ja kohokuvioita

I Love ProMarkers #212   Anything goes - Kaikki käy
For a Special Lady
Tämä kortti on tehty työpöydältä löytyneistä jutuista. Alimmaisena tummanvihreä kartonki joka näkyy vain seuraavan kohokuviointikokeilupaperin kolosista. Toisella muutaman kolosen paperilla tuputtelin siihen vielä kuvioita kahdella eri vihreällä.
 
Neitokainen netistä, mustavalkeat kukat leikkelin kuviopaperista. Iso stanssaus saatu aikaa sitten Merisiniltä ja pikkuiset lehdetkin taitavat olla häneltä alkujaan. Tekstinkin olen saanut mutta keneltä?(Kiitokset tuntemattomallle)
 
Kukka on ollut väritettynä pöydällä odottelemassa, leikkelin se ääriviivoja pitkin ja tähtikin löytyi papereiden alta...
 
ProMarkers, Flower: Blossom, Ice Grey2, Meadow Green.
Embossed paper (with holes too) Lime Green, Grass
***
Niin kaunis auringonpaiste herätteli verhojen läpi paisteellaan, että oli ihan pakko ensi töikseen mennä ulos sitä ihmettelemään :) Hain samalla aamulehdet ja toisessa oli hauska kuva liittyen tämänpäiväiseen kesäaikaan.
Vähän kyllä meinasi niskat niukahtaa kun tuota katselin :) On kuulemma tälläinen kello Taavetissa. Ei tarvitse siirrellä aikoja kahdesti vuodessa!

Kukkapenkeissä huomasin jo alkuja vähän siellä ja täällä. Rakensin kuusenhavuista suojuksen alppiruusun ympäri, ettei kova auringonpaiste sitä kuivattele liikaa. Sillä on nyt ihan oma kuusilaavu :) Havuja olin laitellut kukkapenkkeihin suojaamaan talvikylmältä, mutta nyt avasin suojat, että alta pilkistävät tulppaanit sun muut aikaiset aloittelijat saisivat maksimaalisesti lämpöä ja valoa.

Lämmitin uunia kun yöt sentään vielä ovat kylmiä, enkä tykkää palelemisesta yhtään.

Aitona blondina siirsin kelloa tunnin taaksepäin ja missasin puutarhaohjelman ykköseltä, ennenkuin armaani sanoi, että eteenpäinhän niitä siirrettiin... Kyllä huonosta päästä saa kärsiä koko kroppa. Toivottavasti se ohjelma uusitaan muutaman kerran, että ehdin nähdä.

Sunnuntai on sujunut rauhallisesti ja laiskasti kortteillen, lukien ja ristikkoa täytellen. Luinpa pitkät pätkät Kyrön Kunkkuakin. En vielä tiedä onko se kirja hyvä vai huono, kas kun miehiä naurattavat eri asiat kuin naisia ja minulla on tunnetusti tosi vino huumorintaju. Olen kyllä parikin kertaa sitä lukiessa hörähtänyt jo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!