Lukijat

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kolme ATC-korttia ruskeina

Inspiration haaste3   Tee kolme ATC-korttia, kirjaimet F ja G, väri ruskea
Film and Flowers: 'Hippirainaa'
Girl and Gardenia: 'Kaunotar gardenian tuoksussa'
Forest and Gardenia: 'Metsässä kasvaa ihmeitä'
Ensin piti miettiä mitä ihmettä noilla kirjaimilla voi keksiä ja sitten etsiä laatikoista ja rasioista ja netistä tykötarpeita. Hauskaa puuhaa siis :) Kaikki kortit koottu useista osista. Ainoat vähän itsetehdyt ovat lävistetyt ja mustetut kukat ensimmäisessä.
***
Sunnuntain rauhaa! Jopa aurinkokin suvaitsi lämmittää vähän aikaa. Lintuset lentelevät ahkerina pesäntekopuuhissaan ja fasaanikin kiljahtelee toiveikkaana. Joskaan emme ole vieläkään nähneet yhtään ainokaista naaraspuolista...

Vaihdoin multia pelakuille. Ne ovat rehottaneet viherkasveina koko talven ajan ja viime päivinä villiintyneet tekemään uusia lehtiä. Niinpä oli jo korkea aika käydä kevätpuuhiin :) Lehdestä luin ohjeen, että parin viikon kuluttua mullanvaihdosta voi kasvit leikata alas ja ottaa pistokkaita. On nimittäin eka kerta kun onnistun talvettamaan pelakuut keittiönikkunalla! Kaikki neuvot ja ohjeet otan ilolla vastaan, kas kun en mitään kasveista tiedä.

Muu aika on mennyt tanssien ihan itsekseen, ristikoita ratkoen ja kirjaa lukien. Ai niin ja tietenkin kortteillen! Ilman sitähän ei päivä kulu mitenkään. 

Armaani toi remppapaikalta pienen rullan uutta tapettia jota sinne laitetaan seinälle, joten tulossa on piakkoin ehkäpä joku kortti siitäkin.
 
Aina ahkerana hän kävi vielä pilkilläkin ja saimme iltaruokana tosi tuoretta ahventa  voissa paistettuna. Raastoinpa pari porkkanaakin kyytipojaksi. Suklaapalanen ja kahvi jälkiruokana tuntui tosi ylelliseltä :)

Mukavaa illanjatkoa ja voimia tulevalle viikolle!

3 kommenttia:

  1. Ihastuin tuohon filmi-korttiin, mutta tykkään kovasti siitä, että jokaisessa kortissasi kulkee sama teema.
    Kiitokset kauniit mukana olosta!

    VastaaPoista
  2. Upeita kortteja olet tehnyt.

    Minulla alkoi loma ja pikku-Mimosa saapuu mummolaan huomenna.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!