Lukijat

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Koivikkoa ja lintu

P*skarteluhaaste # 225   Kuvahaaste
Soon it's Summer!
Kuvahaasteen kuvassa on lintuja langoilla ja lennossa ja taivasta. Väreinä valkeaa sinistä ja vihreää. Niitä kaikkia nappasin korttiini.

Alkukesän hentoa viherrystä valkorunkoisissa koivuissa, sinistä vettä ja kyllä se lintukin on paikalla, tosin yksi vain. Muut ovat lennähtäneet jo seuraavien puiden oksille.

Alimmaisena kirjepaperia, sen koristeina on kiekurat, joista palaset leikkasin myös koivikon ylä- ja alapuolelle koristeiksi. Mustavalkeajuovainen paperi  ja musta raami, kokoavat kortin. Koivikko tulostettu tapetille ja spreijattu lakalla, kuten lintukin. Samaa tapettia revityin reunoin alimmaisena raamina kuvan alla.
***
Koko talven ja osan kevättäkin olen höpöttänyt suunnilleen jokaiselle, että olisipa kiva päästä kurkkaamaan millainen paikka se paljon kehuttu ja puhuttu tanssipaikka Imatralla oikein on.  Vuoksenniskan kai suurin lattia ja orkesterit viimeisen päälle.
 
Eilen sain mahdollisuuden olla ihan paikan päällä toteamassa, että iso on! Pekkaniskan pojat soittelivat vanhan ajan kappaleita ja lattia täyttyi vaikka iso olikin :)

Kyllä tuli vanhat hyvät ajat mieleen, kun näki meiningin: Naiset yhdessä nurkassa, miehet toisessa ja sitten odoteltiin hakijaa! Miehillä yhtä monta lähestymistapaa kuin miestäkin. Kuka spatseerasi koko naisrivistön ylväästi katseellaan pyyhkäisten - ja useimmiten jokaisen  hyläten. Kuka katsoi paikaltaan ja suunnisti kuin radarin ohjaamana juuri oikean daamin luo, olipa hän takimmaisena tai reunimmaisena.

Vain yksi tunti oli naistenhakua ja silloin uroot, jotka halusivat vain itse valita, haihtuivat takavasempaan, eli kahvilan puolelle!

No huumorilla se piti ottaa ja olla talon tavoilla. Siispä kainosti hymyillen rivistön jatkoksi ja odottelemaan ottajaa. Ei kyllä pokka tahtonut pitää kun joku ihan kuin silloin ennen tuli luo, pokkasi ja kysyi 'saanko luvan...'.

Taidan tästä lähin tyytyä noihin eläkeläisten iltapäivä tansseihin. On meinaan enemmän meikäläisen makuun kun reilusti ollaan tultu tanssimaan ja kuka vain voi hakea ketä vain koko tanssien ajan. Tasa-arvo kunniaan!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!