Lukijat

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kissa ottaa rennosti - ota sinäkin

Just relax
Kissa jos mikä osaa ottaa rennosti :) Herttaisen kuvan löysin netistä. Raamitin tummanruskealla. Löysin kätköistäni myös hiukan samantapaista paperia kuin kissakuvan tapetti ja siitä taustapaperi. Kukikkaat paperipalaset saivat myös ruskeat raamit.
***
Kynsistä nysät jäljellä vaikka lasta onkin ahkerassa käytössä kun tapettia poistetaan. En vain osaa olla tyrkkimättä kynttä reunan alle ja joissain paikoissa ei lastalle ole edes tilaa. Hitaasti mutta varmasti remontti etenee. Armaani onneksi on ripeä ja taitava, joten minun hitauteni ei kovin paljoa haittaa.

Nyt on kaksi huonetta valkein seinin, eli tapetit poistettu! Huomenna armaani menee itsekseen jatkamaan ja minä laittelen kotia kuntoon. On jäänyt hommelit aika lailla retuperälle. Tänään hän jo hioi seinät ja tasoitusainettakin on laitettu. Sen kuivuttua hiotaan taas. Mistä ihmeestä miehenpuolet tuollaisetkin asiat tietävät? Vai tietävätkö maailman kaikki muut ihmiset paitsi minä...?!
 
On tosi kiva tehdä hommia kahdestaan!
 
Ilta on hiukkasen kiireenpuoleinen heti kotiin tultua mutta otetaan nyt sitten loppukiri rentoutumiseen kun TV:stä on katsottu jännittä jakso Sydämen asialla ja vähemmän jännittävät Emerdalea. 

1 kommentti:

  1. Hei, korttisi ei taida ihan olla ATC-kortin kokoa, mutta ihan kuitenkin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!